; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana Dumitrescu are look nou!

25 May 2011

A fost blondă atâta vreme încât pozele noi, cu Diana şatenă, ne-au luat prin surprindere şi mai, mai să nu o recunoaştem. Dar actriţa şi-a dorit mult această schimbare.

Diana Dumitrescu, actriţa din „Iubire şi onoare', telenovela care va avea marele final joi, 23 iunie, la Acasă, a trecut printr-o schimbare de look chiar înainte de a pleca în vacanţa exotică mult aşteptată.

„De mult timp îmi doream o schimbare. M-am dus la coafor în ideea de a-mi schimba ceva la păr… nu ştiam exact ce, dar pentru că era deteriorat, îl vroiam puţin mai închis.

Aşa că… am ajuns la această culoare. Am fost blondă 11 ani şi este şi pentru mine o schimbare radicală. Sunt surprinsă de câte ori mă uit în oglindă, pentru că încă încerc să mă obişnuiesc cu mine aşa… 🙂

Presupun că nu o să ţină mult culoarea, pentru că – orice femeie care s-a decolorat ştie – atunci când alegi o culoare închisă pe părul decolorat, în scurt timp se duce… Mai ales că plec în vacanţă la plajă, la mare, cu siguranţă când mă voi întoarce va fi ceva mai deschis', povesteşte Diana.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare