; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana Dumitrescu, amantă fără scrupule

22 August 2011

În „Pariu cu viaţa', serialul muzical cu care Pro TV speră să dea lovitura toamna aceasta, Diana Dumitrescu este Andreea Rădulescu, o divă sexy, ambiţioasă, vicleană şi periculoasă, care face tot posibilul să supravieţuiască într-o lume în care primează poziţia socială şi situaţia financiară.

Pentru a ajunge la acest statut, Andreea Rădulescu (… observaţi numele, da?!) devine amanta lui Alexandru Anghel (Doru Ana), un bărbat căsătorit, dar foarte bogat şi influent.

„Andreea este genul de persoană care îşi urmăreste interesul până în pânzele albe. Pentru ea au o importanţă absolută cariera şi poziţia socială. Face tot ce îi stă în putinţă să nu piardă aceste lucruri, chiar dacă asta înseamnă să aibă un amant mai în vârstă şi căsătorit.

Pentru ea, Sandu Anghel este egal cu poziţie socială, bani, putere, respect şi un viitor sigur', spune Diana Dumitrescu despre personajul său.

Diana mărturiseşte că ceea ce o atrage cel mai mult la Andreea Rădulescu este ambiţia de care aceasta dă dovadă:

„Personajul meu este foarte ambiţios şi asta îmi place. Deşi eu, Diana, nu sunt de acord cu multe dintre alegerile făcute de Andreea, nu pot să nu îi admir perseverenţa şi ambiţia. Andreea este o femeie absolut normală, cu bune şi cu rele, care vrea să supravieţuiască în lumea noastră', povesteşte Diana.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare