Homepage  / Vedete româneşti

Diana Dumitrescu, accident la începutul acestui an. S-a aflat de-abia acum cu ce problemă s-a confruntat. „S-au dat multe lucruri peste cap”

Diana Dumitrescu, accident la începutul acestui an. S-a aflat de-abia acum cu ce problemă s-a confruntat. „S-au dat multe lucruri peste cap”
12

de Roxana Mirea,

Diana Dumitrescu a mărturisit cu ce problemă s-a confruntat chiar la începutul acestui an. Imediat după Revelion, a avut un accident. „S-au dat foarte multe lucruri peste cap”, a declarat Diana Dumitrescu, de-abia acum.

Diana Dumitrescu, problemă de sănătate la începutul anului 

Diana Dumitrescu a dezvăluit de-abia acum cu ce peripeții s-a confruntat la începutul acestui an. La trecerea dintre ani, vedeta și-a sucit piciorul și și-a rupt ligamentele, întâmplare despre care a vorbit abia acum. Actrița a mărturisit că anul 2023 a fost unul bun pentru ea, deși s-ar fi putut și mai bine.  

A fost ok, aș putea spune ok, a fost un an ok, se putea și mai bine, întotdeauna este loc de mai bine. Am început anul, la 12 noaptea, mi-am sucit piciorul și mi-am rupt ligamentele și n-aș vrea să se mai întâmple, pentru că de acolo s-au dat foarte multe lucruri peste cap. Într-o horă, mi-a fugit piciorul și mi-am rupt ligamentele. N-a fost prea plăcut”, a declarat Diana Dumitrescu, într-un interviu acordat pentru Star Matinal, potrivit Spynews. 

Diana Dumitrescu a povestit că a avut nevoie de o pauză forțată, așa că, timp de o lună, a stat doar în casă. „O lună (n.r. – cât a avut nevoie să se recupereze), o lună plus opt kilograme. Când stai la pat și nu mai faci nimic, se mai întâmplă și din astea. Nu le-am dat jos (n.r. – kilogramele), încă le țin bine aici”, a mai spus Diana Dumitrescu. 

Diana Dumitrescu, problemă de sănătate la începutul anului  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Diana Dumitrescu și soțul ei au avut probleme în cuplu 

Diana Dumitrescu și Alin Boroi formează un cuplu de 8 ani, dar relația lor nu a mereu lipsită de probleme. Actrița a mărturisit că, după ce a devenit mamă, a fost la un pas de divorț. 

Vedeta a vrut din tot sufletul să devină mamă, iar dorința i s-a împlinit. Din acel moment, Diana Dumitrescu s-a dedicat în totalitate băiețelului ei, dar și-a neglijat soțul. Actrița dormea în pat cu copilul, iar asta a dus la apariția unor probleme între cei doi părinți. 

Acum ceva timp, în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, Diana Dumitrescu a dezvăluit că a fost la un pas de divorț de Alin Boroiu. Cu toate acestea, acum, spune actrița, problemele lor s-au mai rezolvat. 

„Nu trăim o viață perfectă și nimeni nu are o viață perfectă. Sunt momente foarte puține în care mă dedic soțului, în majoritatea timpului sunt dedicată copilului, inclusiv nopțile i le dedic copilului, pentru că dorm cu el în pat în continuare. 

Eu am fost o mamă foarte fericită la început, copilul meu a dormit până la un an singur în pătuț. 

De la un an până la un an și patru luni cred că eram la un pas de divorț, pentru că eram atât de obosiți și ne certam, pentru că el nu mai dormea noaptea deloc. Într-o zi am zis: Nu se mai poate, hai să luăm copilul cu noi în pat, să vedem dacă merge. Și a mers”, a declarat Diana Dumitrescu în emisiunea lui Teo Trandafir. 

Pentru a-și salva mariajul, Diana Dumitrescu a încercat să-l ia pe fiul lor să doarmă cu ei în pat. Metoda a mers timp de doar două săptămâni. În continuare actrița doarme separat de soțul ei. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton