Homepage  / Vedete româneşti

Diana Dumitrescu, schimbare radicală de look. Nici fanii nu o mai recunosc. „Este minunat. Îmi permit să ies nemachiată”

Diana Dumitrescu, schimbare radicală de look. Nici fanii nu o mai recunosc. „Este minunat. Îmi permit să ies nemachiată”
17

de Cristina Țapu,

Diana Dumitrescu, în vârstă de 40 de ani, a trecut recent printr-o schimbare de look, iar rezultatul este unul cât se poate de spectaculos. Actrița a avut curajul de a renunța la părul lung blond și de a se tunde bob. Și nuanța părului a suferit o schimbare radicală. Iată ce spune Diana despre transformarea sa!

Diana Dumitrescu a trecut printr-o schimbare de look

Diana Dumitrescu este cunoscută telespectatorilor ca fiind blondă și având păr lung. După ani întregi în care a afișat această imagine, Diana a simțit nevoia unei schimbări, așadar s-a tuns bob și s-a vopsit brunet.

Fanii abia o mai recunosc pe stradă, însă acest lucru nu o deranjează pe artistă. Din contră! Acum răsuflă ușurată că poate ieși nearanjată din casă fără teamă că va fi imediat oprită de cineva pentru a-i cere o fotografie.

Diana Dumitrescu, schimbare de lookIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

„Nu mă recunosc, ceea ce este minunat! Îmi permit liniștită să ies nemachiată, cu părul prins, în pijamale, așa cum îmi duc copilul la grădiniță! Este foarte relaxant! Mă recunosc mai greu inclusiv colegii de breaslă. Nu mă deranjează, este o schimbare majoră!

Nu mai sunt atât de activă și de prezentă la evenimente ca să mă întâlnesc des cu colegii și să zică: «Da, m-am obișnuit cu Diana așa!». Când te vezi cu o persoană la un an și o vezi șatenă, s-ar putea să nu o recunoști! Eu m-am obișnuit, îmi place culoarea aceasta de păr! Totul este practic, nu trebuie să îl coafez așa de mult, sunt foarte fericită cu această schimbare”, a povestit Diana Dumitrescu, într-un interviu acordat pentru Ego.

Diana Dumitrescu s-a retras din lumina reflectoarelor și nu mai apare pe micul ecran însă este mulțumită de schimbările care au loc în viața ei și nu este nostalgică după vremurile în care era recunoscută constant pe stradă. În plus, ea a povestit că există momente în care fanii o recunosc și îi cer să se pozeze alături de ea, însă acestea sunt mult mai rare decât înainte.

Motivul pentru care Diana Dumitrescu s-a retras din televizune

Diana Dumitrescu, o actriță de renume în peisajul nostru artistic, a decis să se retragă pentru o perioadă din lumina reflectoarelor. Viața ei a cunoscut o schimbare semnificativă odată cu nașterea copilului său, moment în care a îmbrățișat cu dedicare rolul de mamă.

În același timp, actrița a dezvăluit că relația ei conjugală a întâmpinat provocări semnificative, ea și soțul ei ajungând în pragul unei despărțiri din cauza presiunilor și responsabilităților acumulate.

Actrița a menționat că și-a concentrat întreaga atenție asupra fiului său, Carol, căruia îi oferă toată afecțiunea. Prin urmare, în prezent, și-a suspendat activitatea în televiziune, orientându-se exclusiv către proiectele sale online.

Ea a explicat motivul pentru care a refuzat să participe la America Express, deși a primit propunerea de a se numără printre concurenți. Diana Dumitrescu a subliniat că reality show-urile nu se potrivesc stilului ei, mai ales din cauza dificultății pe care o are în a gestiona stările de anxietate.

Sursă foto: Instagram Diana Dumitrescu

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton