; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu a petrecut Paștele la malul mării

22 April 2014

Diana Dumitrescu, protagonista din Regina', telenovelă care ajunge la final duminică, 27 aprilie, de la ora 20.30, la Acasă, și prezentatoarea emisiunii De suflet' de la Pro TV Internațional a petrecut Paștele la malul mării.

Diana Dumitrescu

Am plecat la Constanța încă de joi și m-am simțit minunat, ca de fiecare dată acasă, ne-am strâns cu toții, am avut parte de vreme bună și am ieșit la plimbare pe plajă, am făcut castele de nisip. Am intrat în bucătărie lângă mama, am tras cu ochiul la prepararea drobului. Nu am făcut tradiționalul cozonac, în schimb am făcut cupcakes și s-a bucurat foarte mult nepoțica mea de 1 an și jumătate', a povestit Diana.

Vedeta Acasă a recunoscut că a mâncat mult de sărbători, dar are planuri mari pentru săptămâna aceasta.

„Cred că m-am îngrășat vreo 2 kg, așa că săptămâna aceasta voi lua măsuri și voi merge peste tot doar cu bicicleta', a mai spus Diana.

Sunt bucuroasă că telespectatorii au urmărit cu același interes „Regina', acum pe Acasă, mă strigă în continuare pe stradă după numele personajului. Săptămâna aceasta o aștept pe sora mea mai mică la mine,  voi face un cocktail party cu prietenele mele și vom urmări împreună ultimele două episoade', adaugă Diana Dumitrescu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare