; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO. Diana Dumitrescu, schimbare de look înainte de Selecția Națională Eurovision 2018 (2)

Diana Dumitrescu a aflat sexul bebelușului. „Voiam să țin asta pentru noi”

27 March 2019

 Diana Dumitrescu a aflat sexul bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume, iar dezvăluirea a făcut-o în cadrul unei emisiuni televeizate. 

 Actrița Diana Dumitrescu este  însărcinată și urmează să devină mămică pentru prima oară. Vedeta a dezvăluit la o emisiune de televiziune ce sex are viitorul ei bebeluș

„Da, e băiat. Sperăm că se menține băiat până la nouă luni! Voiam să țin asta pentru noi și am zis că nu spun', a afirmat Diana Dumitrescu. 

De curând, actrița mărturisea că partenerul ei de viață își dorește foarte mult un băiețel.

„Eu îmi doresc un copil fie sănătos, iar el îşi doreşte un băiat, ca orice bărbat', spunea ea.

“Am listă cu nume şi pentru fată şi pentru băiat. Nu vrea să spun numele. Da, sunt româneşti. Nu suntem decişi 100% pentru nume. Mâine decidem. În familia mea toţi copiii am avut un nume, la Alin ei au două nume. Am găsit o variantă să spunem două nume, sunt de Sfânt. Nu spun nimic. Îmi place foarte mult numele Andrei. Urmează să aflăm exact sexul copilului, mâine”, a spus Diana Dumitrescu la Star Matinal.

Aceasta a precizat în urmă cu o săptămână că dorește să pună stop proiectelor profesionale în această perioadă pentru a avea grijă cum se cuvine de organismul său și de sarcină. 

Diana Dumitrescu s-a făcut remarcată ca actriță. De-a lungul anilor, vedeta a jucat în numeroase telenovele care s-au bucurat de mare succces la public. Diana Dumitrescu a fost mireasă pentru a doua oară în luna septembrie a anului trecut. Vedeta s-a căsătorit în secret cu alesul inimii ei, Alin Boroi. Diana Dumitrescu a mai fost căsătorită cu producătorul Ducu Ion. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare