; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana Cavallioti si Paul Ipate

Diana Cavallioti aşteaptă primul copil, în “Altă săptămână nebună”

10 April 2014

Diana Cavallioti este pe cale să devină mamă pentru prima oară. Totul se întâmplă în  Altă săptămână nebună', al doilea sezon al serialului de comedie O săptămână nebună', care va începe diseară, de la ora 21.30, pe Pro TV.

Dacă săptămâna de dinaintea nunții a fost una plină de ghinioane, în cel de-al doilea sezon al serialului O săptămână nebună', Maria (Diana Cavallioti) și Alex Puică (Paul Ipate) au parte de noi aventuri, de data aceasta toate concentrate în jurul venirii pe lume a primului lor copil.

“Cred că nimic nu putea să îi bucure mai tare pe Alex și Maria decât faptul că vor avea un copil. Și s-au bucurat ca doi copii când au aflat. În sezonul doi, vedem aceiași doi îndrăgostiți plini de probleme de rezolvat. Nu prea se schimbă nimic, familiile sunt aceleași și se implică la fel de mult, iar timpul este limitat. O săptămână', dezvăluie Diana Cavallioti.

[Not a valid template]

Despre ce îi așteaptă pe cei doi simpatici însurăței, viitori părinți, actrița mai povestește: “Deşi poate fi ușor de imaginat cam cât de stresantă e săptămâna dinaintea nașterii primului copil, vreau să vă spun că ceea ce au trăit Maria și Alex depășește orice imaginație. Maria e un pic mai stresată, un pic mai nervoasă, un pic mai speriată de faptul că Alex e la fel de aiurit, la fel de ghinionist și la fel de incapabil să rezolve ce e de rezolvat. Dar totul cu doza de umor pe care Alex nu o uită niciodată.'

La rândul lui, Paul Ipate, “€œviitorul tătic”, e de părere că primul sezon e numai începutul ghinioanelor pentru personajul său: “€œCe vine mai departe îl surprinde chiar și pe Puică. Faptul că acum face parte din familie pune o presiune și mai mare pe el”.

La un an după nuntă, Alex (Paul Ipate) și Maria (Diana cavallioti) au parte de încă o săptămâna “€œfericită”, în preajma venirii pe lume a primului lor copil. Deloc surprinzător, lucrurile nu merg bine nici de această dată, Alex reușind iarăși să nu cruțe pe nimeni.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare