; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana Belbita la EXATLON (3)

Diana Belbiță, declarații înainte de meciul din această seară cu Mexic: “Luptăm, nu ne mai jucăm!”

12 February 2018

Concurenții celor două echipe de la Exatlon' România, Faimoșii și Războinicii, își vor uni forțele în această seară, de la 19:45, în cel de-al treilea tur al meciului internațional, în duelul cu reprezentanții Exatlon' Mexic.

Mai dornici ca oricând să își ia revanșa, după ce au pierdut la doar un punct diferență în turul anterior, membrii Exatlon' România sunt însetați de victorie. Diana Belbiță, luptătoarea profesionistă de MMA, le transmite un mesaj ferm adversarilor, mizând pe experiența câștigată în săptămânile de pregătire, de când se află în Republica Dominicană.

 Vezi galeria foto >

Au venit prima dată și ne-au bătut! Am înțeles, au avut experiență față de noi. Au venit a doua oară și ne-au bătut, la diferență de un punct. Ok, au avut noroc! A treia oara, jocul s-a încheiat! Luptăm, nu ne mai jucăm!', încheie Diana Belbiță, supranumită Prințesa Războinică.

Va reusi, oare, echipa Exatlon' România să își ia revanșa în fața adversarilor de temut din Mexic? La finalul competiției, vor răsuna strigăte de victorie și de bucurie pentru reprezentanții țării noastre? Telespectatorii vor putea afla în editia Exatlon' din această seară, de la ora 19:45.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare