; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana Bart (Prima TV) se pregătește să devină mamă

FOTO. Diana Bart (Prima TV) se pregătește să devină mamă: va sta acasă doar o lună și jumătate

08 May 2017

Diana Bart mai trebuie să aștepte doar două săptămâni înainte de a-și aduce fetița pe lume. Prezentatoarea emisiunii Focus Magazin' este încă extrem de activă și șochează cu silueta ei, deși este aproape de luna a noua.

Și cum bruneta își dorește să nască natural, are deja bagajele pentru maternitate pregătite la ușă. Pe lângă cele două bagaje, al ei și al copilului, care conțin lucrurile necesare spitalizării și îngrijirii, cel mai important pachet pe care nu trebuie să-l uite acasă este kitul cu celule stem. Diana Bart se gândește de pe acum la sănătatea copilului, așa că i-a asigurat de acum viitorul în acest sens.

 

 Vezi galeria foto >

De acum mă gândesc să fac tot ceea ce trebuie pentru sănătatea și siguranța viitorului copilului meu. Nu am stat nicio clipă pe gânduri când a venit vorba să recoltez celule stem. Sunt o adevărată minune, pot salva vieți. Nu doar a copilului, în cazul unor probleme, dar și a rudelor, a declarat frumoasa brunetă. 

Și pentru că sarcina ei a fost extrem de ușoară, Diana a apărut în studioul Focus Magazin'( de luni pana joi, la 23:45, pe Prima Tv), săptămâna trecută, urmând apoi să ia o pauză de doar o lună și jumătate.

Silueta ei, în afara burticii, nici n-ar da-o de gol că poartă în pântece un copil de aproape 9 luni. La tot pasul e întrebată ce face de arată așa iar răspunsul ei este mai mereu:

Mie, sincer, mi se pare normal ca în timpul sarcinii să nu renunți la activitățile normale pe care le ai, să nu te victimizezi, pentru că nu ești bolnavă, să mănânci la fel de sănătos ca înainte, să te comporți absolut firesc. Ceea ce am făcut și eu. Deși am aproape 36 de ani, nu m-a speriat acest aspect și m-am comportat extrem de natural. Am renunțat doar la fitness, dar am suplinit activitatea sportivă cu plimbările pe jos și urcatul scărilor, care ajută pentru o sarcină ușoară și o naștere, la fel.

În plus, am gândit pozitiv, m-am odihnit, am apelat la relaxare, în fiecare săptămână: masaj, dar și terapie pregătitoare pentru sarcină și nastere, care a inclus ședințe de relaxare, dar și de conștientizare a acestei minunate perioade, tehnici de pregătire mentală și respiratorie pentru momentul când voi aduce copilul pe lume, natural. 

Prezentatoarea s-a îngrășat numai 12 kilograme pe timpul sarcinii, iar fetița Maira urmează să vină pe lume în jurul datei de 15 mai. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare