Homepage  / Vedete româneşti

Diana Bart, invitată în emisiunea estivală de la Prima TV. „Ne mutăm în Jupiter”. EXCLUSIV

Diana Bart, invitată în emisiunea estivală de la Prima TV. „Ne mutăm în Jupiter”. EXCLUSIV
13

de Cătălina Matei,

După ce a prezentat ultima ediție din acest sezon a emisiunii „Primii câștigă”, Diana Bart nu intră imediat în vacanță. Va fi prezentă în alte proiecte ale postului, iar apoi urmează să „evadeze” într-o vacanță la mare, locul în care i-ar plăcea să aibă și o casă de vacanță. Detalii... aflăm imediat!

Diana Bart tocmai a încheiat sezonul emisiunii „Primii câștigă”, însă este implicată și în alte proiecte de la Prima TV. Astfel, pe 19 iunie, alături de Cove, va modera un eveniment în parcul IOR din București, unde va fi proiectat pe un ecran uriaș meciul de fotbal România – Elveția din cadrul preliminariilor Euro 2024.

Și tot din această vară, vedeta Prima TV va fi și invitată în emisiunea estivală a postului ale cărei filmări vor avea loc în stațiunea Jupiter. Diana Bart deja a filma promo-urile, unde s-a distat pe cinste alături de celelalte vedete Prima TV, și se va regăsi și ea printre invitații din studioul amenajat pe malul mării.

whatsapp-image-2023-06-06-at-17.37.34Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Cum a început vara asta pentru ține?

Ce întrebare bună! Cu mult râs, în  Gara de Nord, alături de colegi. Am filmat un promo pentru că va spun un secret, vara asta Prima TV pleacă la mare.

Și ce se întâmplă cu emisiunea pe care o prezinți alături de Cove la Prima TV, „Primii câștigă”? Rămâne în grilă pe perioada verii, transmiteți de la mare…

Luăm o scurtă pauză. Pentru că vara este pentru soare, mare, relaxare. Ne vedem în Parcul IOR pe 19 iunie, să facem galerie României în meciul contra Elveției și să urmărim meciul pe un ecran gigant. Apoi, ne mutăm în Jupiter. Însă, pentru că știu că vă plac surprizele, mai păstrez un pic de mister.

 Apropo de titlul emisiunii… în ce situații ai fost pe primul loc?

Mereu sunt pe primul loc. În inima soțului, în afecțiunea fetițelor, în dragostea familiei. Mi-a plăcut să fiu în frunte și la școală. Sunt competitivă, așa că iubesc primul loc. Și îmi place să cred că, deseori, mă pun pe primul loc în viața mea. Deși, când ai doi copii, uneori, e mai greu să fii prima. (râde)

Ce se întâmplă cu proiectele tale de design interior? Ce ai mai amenajat de curând?

Sunt un pic pe pauză. Am amenajat casa, în iarnă am pregătit terasa pentru primăvară, acum doar mă bucur de frumusețea casei și a apusului de soare văzut din terasă. E drept, mă tot invită niște prieteni, care abia și-au luat casă, pe la ei. Or vrea să le amenajez ceva?!

Cum ar arăta casă ta de vacanță la mare, de exemplu? Sau preferi la munte…

Deși sunt get beget de la munte, mă văd trăind într-o casă minimalistă, la un ocean sau o mare, unde să aud în fiecare zi valurile, briza mării să mă inunde și să văd apusul și răsăritul pe mare în fiecare zi și doar iarna aș vrea la munte, să văd apusul frumos într-o cabană, să aud lemnele trosnind.

Și dacă tot am vorbit despre vacanță… pe când următoarea escapadă? Și care este destinația?

În Italia, vom porni de la Milano și vom ajunge până la Cinqueterre. Va fi o aventură pe cinste.

Cum arată dietă ta pe perioada verii? Ce nu-ți lipsește din frigider?

Multe fructe. Apă rece. Legume de sezon (sunt fan al salatelor) și… înghețată.

Și care sunt rețetele pe care le pregăteșți în sezonul cald? Mai ales că eșți pasionată de gastronomie…

Le fac celor mici multe smoothi-uri. Gătesc cât mai ușor, fără grăsimi, fără prăjeli. Mâncăm legume de sezon, mâncăm un mic dejun sănătos. Fac omlete din ce în ce mai inventive, cu avocado, somon etc.

 

Revenind la TV, ce alte formate ți-ar plăcea să încerci? Și ce nu te vezi făcând niciodată?

Divertisment mi-ar plăcea. Simt că mi se potrivește mănușă. Inima mea a rămas și la știri, nu mi-ar displăcea, sunt adaptabilă și mă bag în orice proiect simt ca e pentru mine. Provocarea profesională e stimulentul maxim pentru mine.

 Și care sunt producțiile care te țin în fața micului ecran, în acest moment?

M-a prins serialul „New Amsterdam”. În fiecare joi, suntem la Prima TV, la serial. Apoi, mă mai uit la știri. În rest, rețelele de streaming să trăiască. Iar Disney a adus liniște în familie, când punem o animație Maira și Amira sunt atât de absorbite încât avem minim 30 de minute de liniște.

Diana_BartIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 13
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton