; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana Bart i a rupt turta fiicei ei. Ce obiect neobișnuit a ales Amina de pe tăviță (1)

Diana Bart i-a rupt turta fiicei ei. Ce obiect neobișnuit a ales Amina de pe tăviță

22 July 2021

Diana Bart și soțul ei au trăit momente emoționante zilele trecute. Cei doi i-au rupt turta fetiței lor, Amina, în cadrul unui eveniment la care nu au participat multe persoane. Imediat după petrecere, familia prezentatoarei de la Prima TV a plecat în Antalya, scrie libertatea.ro.

„Când Maira i-a spus surioarei ei mai mici „La mulţi ani, Amina', şi a pus-o să sufle în lumânare, ne-a topit pur şi simplu!  E o bucurie infinită, iar cel mai mult mă bucură că sunt două surori, care se iubesc tare mult.

Am ales modelul tortului împreună cu Maira, care a pupat-o de cum s-au trezit şi i-a urat la mulţi an. Toată ziua a îmbrăţişat-o, ea i-a ales şi rochiţa pentru petrecere, a fost tare implicată', spune Diana, pentru okmagazine.  

„A ales banii, cheia de la maşină şi rujul. Sper să iasă ceva bun din toate astea. Maira a ales iconiţa, pixul şi cheia de la maşină'.

 Vezi galeria foto >

Imediat după ce au încheiat petrecerea, Diana, Mihai, Amina şi Maira au plecat într-o vacanţă de 5 stele, în Antalya.

„Darul nostru pentru fete a fost o săptămână de vacanţă într-un resort pentru familie şi copii din Antalya, unde petrecem acum.  Sunt fericită la superlativ, simt că am făcut totul în viaţă şi nimic nu-mi mai lipseşte. Suntem tare fericiţi, mai ales că avem două fetiţe cuminţi şi dulci.

Pe de altă parte, mă simt istovită, este foarte greu, cu tot ajutorul pe care îl am, dar mă ridic de câte ori mă gândesc la fericirea pe care ne-o aduc şi la tot ceea ce urmează în viaţă alături de ele', spune Diana Bart.

Sursa foto: Instagram

 

Astăzi la TV:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare