Homepage  / Vedete româneşti

Diana Bart, designer de interior cu acte-n regulă. Vedeta Prima TV a amenajat un apartament de la zero. EXCLUSIV

Diana Bart, designer de interior cu acte-n regulă. Vedeta Prima TV a amenajat un apartament de la zero. EXCLUSIV
7

de Cătălina Matei,

Dincolo de cariera sa în televiziune, prezentatoarea emisiunii „Flash Monden” de la Prima TV are și o altă ocupație profesională. Diana Bart este designer de interior acreditat și are deja câteva lucruri în portofoliu. Vedeta TV s-a implicat inclusiv în amenajarea propriului apartament.

Alături de soțul său, Mihai Dumitrescu, și cele două fetițe ale lor, Maira (5 ani) și Amina (2 ani), Diana Bart locuiește într-un apartament pe care și l-a amenajat așa cum și-au dorit, mai ales că prezentatoarea TV este și designer de interior cu acte în regulă. Mai precis, ea absolvit Școala Populară de Arte, secția Decorațiuni de interior. Mai multe detalii, în cele ce urmează!

Puțini cunosc faptul că tu ești și designer de interior. Care este cel mai drag proiect al tău, de până acum?

 Mă pasionează arta de când eram mică, reproduceam tablourile pictate de bunica. Am urmat, pe lângă Facultatea de Filosofie – Jurnalism și Școala Populară de Arte, secția Decorațiuni de interior, dar și un curs acreditat de design de interior. E nevoie de mult timp că să te implici în astfel de proiecte, iar cu fetele mici, dar și proiectele mele TV, a fost aproape imposibil. Am realizat un apartament, în familie, de la 0, iar rezultatul mi-a oferit o mare satisfacție. M-am implicat și în apartamentul în care locuim, alături de arhitectul care ne-a realizat proiectul. Urmează acum un nou spațiu pe care -l voi amenaja.

Care sunt culorile și materialele tale preferate?

Îmi plac materialele naturale: lemnul, piatra, metalul și sticla, textilele naturale. Calitatea materialelor este cea mai importantă, se vede, de aici pornește rafinamentul, bunul gust și durabilitatea. Din paleta de culori le aleg tot pe cele naturale, pământii, dar și pastelurile. Îmi plac mult combinațiile contrastante, cum ar fi alb, negru și lemn. Culorile vibrante mă obosesc. Dar, sunt anumite stiluri arhitecturale care impun și culori puternice, și arată wow.

 Și în ce colț din casă te simți cel mai bine? Și de ce?

Am încercat să facem din fiecare colț al casei un loc în care să ne regăsim și să ne simțim bine. Camera fetițelor este, acum, locul în care uit de tot stresul și de toată agitația. Culorile pastel și lucrușoarele lor sunt de poveste. Ador și dining ul, acolo unde ne adunăm cu prietenii la masă, ador și bucătăria, unde pregătesc rețetele mele, ador și terasa… îmi iubesc toată casă.

Ce îți place să faci dincolo de proiectele tale profesionale?

 Îmi place să gătesc, va puteți delecta cu rețetele mele pe pagină „B’art of cooking”, mă relaxează desenatul și pictatul, iubesc și călătoriile. Îmi place să descopăr locuri noi, culturi și tradiții.

Și ce urmărești cu interes la TV?

 Urmăresc cu interes programele de cooking, de lifestyle, de travel, tot ceea ce mi da o stare de bine, de relaxare.

Diana Bart, designer de interior cu acte-n regulă. Vedeta Prima TV a amenajat un apartament de la zero. EXCLUSIVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton