Homepage  / Advertorial

Dezvoltă-ți afacerea rapid, fără ca banii să mai reprezinte o problemă, cu ajutorul soluțiilor de finanțare nebancare

Dezvoltă-ți afacerea rapid, fără ca banii să mai reprezinte o problemă, cu ajutorul soluțiilor de finanțare nebancare

de Redactia Tvmania

Grijile sau problemele financiare reprezintă principalul impediment aflat în calea dezvoltării armonioase a unei întreprinderi mici sau a unei microîntreprinderi, motiv pentru care orice antreprenor are nevoie de un sprijin financiar la care să poată apela când se află în impas. Pentru că un credit bancar este dominat de condiții greu de îndeplinit și metodologii stricte, un serviciu financiar nebancar, creat ca soluție la probleme specifice, se dovedește a fi o variantă mult mai avantajoasă. Descoperă ce soluții de finanțare pentru afacerea ta sunt disponibile pe Omnicredit.ro și alege una sau mai multe dintre cele care îți satisfac rapid nevoile financiare!

Factoring

Pentru companiile care eliberează facturi în schimbul serviciilor prestate, factoringul se dovedește o metodă ideală prin care termenele de scadență sunt eliminate și încasarea banilor se poate face imediat după emiterea facturii. Acest lucru este posibil datorită faptului că în relația dintre companie și clienți intervine o a treia parte, numită factor, care se angajează să achite contravaloarea facturilor și să vireze imediat suma în contul firmei tale. Spre deosebire de un împrumut clasic, acest serviciu nu afectează nivelul de îndatorare al afacerii deoarece banii circulă constant între cele trei părți implicate. Drept urmare, clientul tău va fi notificat cu privire la această schimbare și la faptul că, la expirarea perioadei de scadență, va fi nevoit să facă plata în contul factorului. 

Scontare

Un serviciu similar factorului ca principiu de funcționare, scontarea se adresează companiilor care încasează CEC-uri sau bilete la ordin ca garanție de plată din partea clienților lor. Asta înseamnă că, în loc să aștepți data scadentă pentru a transforma aceste instrumente de plată în lichidități imediate, vei putea intra în posesia banilor la câteva zile de la emiterea acestora cu ajutorul platformei de scontare care va plăti contravaloarea acestora direct în contul tău.

Micro credite

Fie că ai nevoie de bani pentru a achita plăți urgente, fie că vrei să pui rapid în aplicare o idee de dezvoltare a afacerii, fie ambele situații, un micro-credit reprezintă soluția ideală pentru tine, indiferent de cât de mare este afacerea ta, cât de veche sau care este profilul de activitate. Singura condiție pentru a accesa o astfel de finanțare o reprezintă posibilitatea de a face dovada activității economice de cel puțin trei luni, pentru afacerile de tip start-up metodologia de acordare fiind diferită. Poți accesa până la 250.000 de lei, pe o perioadă de până la 12 luni, pe care să îi folosești oricum dorești în beneficiul afacerii tale. 

Credit pentru plata furnizorilor

Dacă ai atât de multe comenzi și contracte pe care nu mai poți să le onorezi, ești pe drumul cel bun. Însă dacă te confrunți cu lipsa de lichidități pentru plata furnizorilor, Omnicredit a dezvoltat un serviciu special în acest sens pe care îl poți accesa pentru ca plata să se facă automat, înainte de termen, în așa fel încât să scapi de griji și să obții și eventuale discounturi din partea acestora.

Cum accesezi una sau mai multe dintre soluțiile de finanțare prezentate

Toate serviciile Omnicredit pot fi accesate individual sau împreună, în funcție de nevoile afacerii tale, fără să se excludă unul pe celălalt. Tot ce trebuie să faci pentru a accesa unul sau mai multe dintre acestea este să îți creezi cont pe platformă, să accesezi pagina dedicată serviciului dorit și să completezi cererea tipizată, pe care o transmiți spre analiză după ce ai atașat și documentele solicitate. Durează doar câteva ore până primești rezoluția de finanțare, semnezi contractul și tranzacțiile încep să se efectueze în avantajul tău.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton