Homepage  / Vedete străine

Dezvăluri dureroase despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Ce s-a aflat despre ultima apariție publică a prințesei

Dezvăluri dureroase despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Ce s-a aflat despre ultima apariție publică a prințesei
9

de Redactia Tvmania,

Kate Middleton a participat la parada Trooping the Colour, în data de 15 iunie, iar fanii s-au bucurat nespus să o vadă din nou, după șase luni în care a stat departe de lumina reflectoarelor. Deși viitoarea regină a părut plină de energie și având o stare foarte bună, detalii dureroase au ieșit la lumină!

Kate Middleton ar fi purtat perucă la parada Trooping the Colour

Kate Middleton a fost observată cu interes de către public la eveniment, mai ales din cauza secretomaniei în jurul luptei ei cu cancerul. Ea a purtat un compleu alb elegant, însă mulți fani au remarcat că părul său părea mai închis și mai puțin vibrant decât de obicei.

Potrivit ziarului El Nacional, stilista Annita Ruiz a confirmat că Kate Middleton a folosit o perucă pentru a ascunde efectele secundare ale chimioterapiei în timpul prezenței sale la parada Trooping the Colour.

Trooping the ColourIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Potrivit aceleiași surse, machiajul lui Middleton a durat mai mult de două ore, fiind atent ales împreună cu hainele și accesoriile pentru a masca semnele bolii și ale tratamentului său, evitând astfel speculațiile suplimentare în această perioadă atât de dificilă pentru întreaga Casă Regală a Marii Britanii.

Din păcate, admiratorii lui Kate Middleton nu ar trebui să se aștepte la o nouă apariție publică prea curând. Conform expertului regal Katie Nicholl, Kate Middleton are nevoie de o odihnă lungă și binemeritată după participarea la parada Trooping the Colour.

„Nu cred că ne putem aștepta să o vedem în public pentru o lungă perioadă de timp. Ea va avea nevoie de recuperare,” a declarat expertul regal. Această perioadă de odihnă este crucială pentru Kate, care, la vârsta de 42 de ani, urmează un tratament agresiv împotriva cancerului care face ravagii în organismul său.

Kate Middleton a vorbit despre tratamentul pe care-l urmează

Kate Middleton a dezvăluit și informații despre tratamentul pe care-l urmează și a recunoscut că are zile în care se simte bine și clipe în care este complet epuizată.

„Fac progrese bune, dar, după cum știe oricine care trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste. În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi în faţa corpului tău care se odihneşte. Dar, în zilele bune, când te simţi mai puternic, vrei să profiţi la maximum de faptul că te simţi bine”, a transmis aceasta fanilor.

Pe fondul crizei de sănătate a prințesei Kate Middleton – care a anunțat pe 22 martie că a fost diagnosticată cu cancer – au reapărut zvonuri vechi despre o aventură între William, 42 de ani, și Rose Hanbury. Deși în public afișează un zâmbet larg, numeroasele articole despre presupusa infidelitate nu-i sunt deloc ușor de digerat.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton