Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adela noriega (1)

Dezvăluiri șocante despre Adela Noriega. Actrița ar avea un fiu secret cu fostul președinte al Mexicului

9 October 2020

Despre faimoasa actriță mexicană de telenovlă Adela Noriega s-a scris, la un moment dat, că ar avea, în secret, un copil cu fostul președinte al Mexicului Carlos Salinas de Gortari, cu care a avut o relație în 1988. Se pare că, deși s-a retras din viața publică, viața actriței încă prezintă interes pentru presa și publicul din Mexic, iar acest fiu despre care s-a tot scris există și are 32 de ani. 

 

Viața personală a Adelei Noriega a fost și încă este un mister. Aceasta a ținut întotdeauna inimitatea sa departe de ochii presei și chiar și plecarea sa din viața publică a fost un mister. Frumoasa actriță ar fi avut o relație cu fostul lider al Mexicului, Carlos Salinas de Gortari,  în 1988, pe vremea când Adela juca în telenovela „Dulce desafia', care a făcut-o celebră. Iar multe publicații au scris chiar că cei doi au un fiu secret împreună, despre care niciunul nu a vrut să vorbească niciodată. Ei nu au negat, dar nici nu au confirmat zvonul. 

Cu toate acestea, presa din Mexic susține că fiul există. Se pare că Adela s-ar fi afișat cu el în anii săi de glorie, iar copilul o însoțea din când în când la filmări, însă îl prezenta tuturor ca fiind nepotul ei. 

Jurnalistul Jorge Carbajal a dezvăluit recent, în cadrul unei emisiuni online, că Adela ar fi avut într-adevăr un fiu cu fostul președinte. Băiatul se numește Carlos Rodrigo Salinas Noriega și ar avea 32 de ani. Se pare că fiul actriței, care a dispărut de pe micile ecrane în 2008, are mai multe locuințe și își petrece timpul în Statele Unite, Europa și Mexic. 

Mai mult decât atât, tânărul bărbat ar avea o locuință în Miami și se pare că se ocupă de afacerile imobiliare ale actriței. El ar fi și cel care îi administrează averea mamei sale care s-ar ridica la suma de 2 milioane de dolari. 

 

 

 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare