; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sean connery and micheline roquebrune started off living on different continents 1604154059

Dezvăluiri impresionante ale soției lui Sean Connery. Ce boală l-a răpus pe actor

03 November 2020

După ce familia actorului Sean Connery a anunțat sâmbătă, 31 octombrie, a anunțat că acesta s-a stins din viață, soția acestuia a dezvăluit la câteva zile și motivul decesului său. 

Sir Sean Connery a încetat din viață la vârsta de 90 de ani. Actorul a murit în somn, în Bahamas, vestea fiind făcută publică de fiul său, prin intermediul BBC. Primul interpret al lui James Bond se afla în Bahamas cu soția lui, Micheline Roquebrune, care a dezvăluit acum că actorul suferea de demență și că starea lui de sănătase se degradase în ultimele luni.

„Cel puţin a murit în timpul somnului, foarte paşnic. Am fost alături de el tot timpul şi s-a stins pur şi simplu. Era ceea ce-şi dorise', a spus Roquebrune, care a adăugat: „Acest lucru a avut cu adevărat efecte negative asupra sa (demența, n.r.). Nici nu se mai putea exprima în ultima perioadă, asta nu era viaţă pentru el. Era un om nemaipomenit şi am avut o viaţă minunată împreună. Va fi foarte greu fără el, ştiu. Dar nu putea ţine la nesfârşit, iar el a plecat paşnic.'

Micheline Roquebrune este o pictoriță de origini francezo-marocane în vârstă de 91 de ani și a fost căsătorită cu Sean Connery timp de 45 de ani. Aceasta este cea de-a doua soție a actorului. Cu ocazia nefericită a morții lui Connery, Roquebrune a făcut publică și o fotografie din 6 mai 2020, când cei doi sărbătoreau aniversarea căsniciei.

 

Actorul de origine scoțiană, primul care i-a dat viață personajului James Bond în pelicula „Dr. No’ (1962), a avut o carieră care s-a întins pe cinci decenii. Connery a mai jucat în încă cinci dintre peliculele din seria „Bond’, precum și în pelicula „Never Say Never Again’, în anul 1983.

Pentru rolul din „The Untouchables’ („Incoruptibilii’, 1987), Connery a fost premiat la Gala Premiile Oscar și la Gala Globurile de Aur, un an mai târziu. El a mai câștigat două premii BAFTA și alte două Globuri de Aur.

Connery a fost numit, în 1989, „cel mai atrăgător bărbat în viață’ de către revista „People’, iar zece ani mai târziu, pe când avea 69 de ani, actorul a fost ales în cadrul unui sondaj de opinie „Cel mai sexy bărbat al secolului’.

Sir Sean Connery a fost făcut cavaler de regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii în anul 2000, la Holyrood Palace.

Connery a fost căsătorit, între 1962-1973, cu actriţa de origine australiană Diane Cilento. În 1975, s-a recăsătorit cu Micheline Roquebrune, o artistă de origine franco-marocană.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare