; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dezbrăcatu

INTERVIUL ALTFEL. Dezbrăcatu’ vrea să fie George R. R. Martin

14 September 2015

Codruţ Kegheş (alias Dezbrăcatu de la „Cronica cârcotaşilor') este fan al serialului „Dr. House', era poreclit Duţi şi în loc de olimpiade făcea sesiuni intense de jocuri pe calculatorul unui coleg de clasă.

 

Săptămâna asta te-a uimit la TV… „primarul Sorin Oprescu şi ai lui. Lucrează chirurgical!'

 

Ultima emisiune TV la care ai nimerit zappând şi te-a prins imediat a fost… „«Jamie Oliver găteşte în 30 de minute»', de pe TV Paprika', pentru că… „mi-era foame, iar un artist ca Jamie îţi face întotdeauna poftă de ceva bun'.

 

Cel mai trăsnit personaj TV al momentului ţi se pare… „Jim Carrey', pentru că… „am revăzut de curând filmul «Masca» şi, chiar dacă nu mai e de actualitate, n-ai cum să nu fii sedus de energia acestui actor, o energie cum rar vezi pe micul ecran'.

 

Cel mai recent ai dat search pe Google la… „«cutremur», pentru că m-am simţit «scuturat» şi am vrut să cercetez dacă a fost ceva'.

 

Ultimul film care te-a făcut să simţi că ai dat degeaba banii pe bilet este… „nu este J. Merg rar la cinema şi doar cu fiul meu. O activitate de genul acesta, în compania lui, nu este o pierdere de bani, cu atât mai puţin de vreme'.

 

Plăcerea ta vinovată la TV este… „vizionarea breaking-news-urilor. Sunt atât de banale încât n-ai cum să nu râzi pe seama lor'.

 

Cel mai interesant aspect al job-ului tău este… „plăcerea de a juca în faţa camerei de luat vederi, împreună cu ceilalţi oameni talentaţi cu care lucrez'.

 

Cel mai mult îl respecţi în TV pe… „Dan Diaconescu', pentru că… „a reuşit să otv-izeze tot poporul până când i-a fost închisă televiziunea. Iar discipolii lui sunt doar nişte epigoni'.

 

Personajul tău preferat din seriale este… „Dr. House, jucat de Hugh Laurie în serialul «Dr. House»', pentru că… „m-a făcut să mă uit la mai multe sezoane, ca să văd dacă îi dă cineva un plic. Cred că avea buzunarele cusute'.

 

Gadgetul la care nu poţi renunţa este… „smartphone-ul, evident!'

 

Din primul tău salariu, ţi-ai cumpărat… „o pereche de ghete de iarnă'.

 

Dacă de mâine ar trebui să-ţi schimbi meseria, te-ai apuca de… „gătit. Va trebui să mă hrănesc, nu?'

 

 

Tu cui i-ai da un Oscar într-o zi? „Lui Sorin Oprescu. E făcut să joace în rolul de primar!'

 

Ultima glumă bună pe care ai auzit-o este… „despre electricieni. Ştiţi cum se numeşte ceremonia de înhumare a unui electrician? Împământare!'

 

Când chiuleai/după ore, pierdeai vremea… „acasă la un prieten. Avea computer şi pierdeam ore întregi jucându-ne'.

 

În şcoală, mergeai des la olimpiada de… „frecat menta. Digital! Adică pe calculatorul prietenului din copilărie'.

 

Profesorul tău preferat a fost… „cel de limba şi literatura română, domnul Văduva', din timpul… „şcolii generale', pentru că… „avea simţul umorului şi era o adevărată plăcere să-l asculţi. Chiar şi să te asculte!'

 

Părinţii tăi nu ştiu nici acum că în copilărie ai… „vândut o mandolină. Mamei i-am spus că mi-a fost furată'.

 

Porecla ta în adolescenţă era… „Duţi. De la Codruţ'.

 

Locul tău preferat din Bucureşti este… „parcul', pentru că… „este locul cu cel mai puţin praf din Capitală'.

 

Când ai râs ultima oară şi la ce? „Am citit de curând că a fost atentat cu bombă la Vaslui. Pachetul suspect conţinea două cutii cu bere, o ceapă și o pungă cu covrigi!'

 

Cel mai frumos răsărit/apus de soare l-ai prins în… „Maldive. Dar în vis'.

 

Ce te ţine treaz noaptea? „Lumina pe care uit să o sting când moţăi.'

 

Dacă ai juca şi ai câştiga la Loto, cu banii ai… „face mult bine oamenilor.'

 

Ultimul lucru spontan pe care l-ai făcut a fost… „o călătorie cu metroul. N-am mai făcut-o de mult, mă grăbeam să ajung într-un anumit loc şi am dat taxiul pe o călătorie pe sub Bucureşti'.

 

Eşti cel mai mândru de… „fiul meu, Ştefan, în vârstă de 6 ani şi 5 luni'.

 

Viaţa e prea scurtă ca să nu… „te bucuri de fiecare clipă'.

 

Cartea pe care ţi-ai fi dorit s-o fi scris tu este… „întreaga serie «Cântec de gheaţă şi foc» a lui George R. R. Martin. Aveam editurile şi HBO-ul la picioare, ar fi venit chiar şi Dezbrăcatu «de la Cronica cârcotaşilor» ca să-mi ia interviu!'

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare