; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dezbrăcatu’ şi Găinuşă, nou sezon de cârcoteli

19 September 2012

După o vară plină de inspiraţie, în care au strâns o colecţie întreagă de “pramatii, paiaţe, plagiatori, oameni fără obraz, vânători fără ţintă, câştigatori la masa verde, demisionari amnezici, analişti isterici, tonomate defecte şi oameni-sandviş tip Ghise”, Cârcotaşii revin la Prima TV.

Mihai Găinuşă şi Cătălin Dezbrăcatu sunt pregătiţi să vă spună Poveşti Nepopulare Româneşti, după Ponta Inspirescu, în noul sezon al Cronicii Cârcotaşilor'.

Cârcotaşii au mai realizat o scenetă în care se amuză pe seama impozitului pe piscină, o nouă idee propusă de a secretarului de stat în Finanţe, Liviu Voinea.

 

După ce scenariul a fost pus la punct s-au împarţit rolurile. Îmbrăcat la costum, Puştiu’ a intrat în pielea Inspectorului Jupuitu de la Fisc, Mistretzu’ s-a transformat în doamna Bârfulescu, vecina băgăreaţă, iar Dezbrăcatu’, Anca şi Gabriela în familia Nevinovăţeanu, evazioniştii de la bloc care înoată în piscina din apartament, fără să platească impozit.

 

Dacă vreţi să vedeţi cum va fi colectat impozitul pe piscină, nu rataţi prima ediţie din noul sezon al Cronicii Cârcotaşilor', miercuri, 19 septembrie, de la ora 20:30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare