; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dezbrăcatu’ atenționează: “Vine sfârșitul lumii!”

27 September 2011

Dezbrăcatu de la Cronica Cârcotașilor' are o problemă care, mai nou, îi ocupă tot timpul. Este îngrozit de faptul că se apropie sfârșitul lumii. Deși are argumente și explicații întemeiate, din păcate nu-l crede nimeni.

Traficul s-a împuținat, șobolanii și-au făcut simțită prezența mai ales la gară, Euro a scăzut și, din spusele adevăratului cutremurolog, al cărui nume nu-l mai ține minte, Cometa Eillein a fost în spatele Pământului.

Primul semn care atestă faptul că steaua cu coadă a trecut foarte aproape pe lânga Pământ este că i-a îndoit antena parabolică.

Din spusele lui Dezbrăcatu, urmează un cutremur devastator de 28 de grade Montecarli, dar pentru că vom fi cu toții la 158 de metri deasupra mării, valul nu o să ne atingă. Totuși, Cârcotașul recomandă să ne facem provizii de pește, pentru că va fi penurie.

În plus, din surse sigure, Dezbrăcatu a aflat că particulele din tubul de la Geneva au fost filmate făcând adevărate orgii și s-au înmulțit în așa hal, încât țeava cu pricina va bubui în curând.

Dacă previziunile nu se vor adeveri până mâine seară, pe Dezbrăcatu îl veți revedea la Cronica Cârcotașilor', de la ora 20.30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare