; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cover_NDP1

Devoratorii de publicitate fac curățenie generală pe 7 noiembrie, la Sala Polivalentă

01 October 2014

Uniți sub deviza „daca vrei curățenie, începi prin a face curăţenie', devoratorii de publicitate pun țara la cale pe 7 noiembrie la Sala Polivalentă și declară război deschis dezordinii din propria viață și din societate.

“Noaptea Devoratorilor de Publicitate” 2014 vine cu nu mai puțin de 7 ore de program în care proiecțiile, muzica bună și surprizele vor transforma cea de a 19-a ediție a evenimentului în cea mai fierbinte experiență a industriei de publicitate.

Cover_NDP1

În cele 7 ore interactive, devoratorilor de publicitate li se va aprinde apetitul pentru curățenie, în toate aspectele vieții lor: acasă, în sentimente, dar mai ales în perspectivele lor pe termen lung. Propriul stil de viață se proiectează în viața publică și în toate aspectele sale, așa că trebuie să dăm rapid startul unei curățenii generale ca la carte!

Proiecția aduce înaintea publicului ideea că eliminarea haosului din propriul mod de viață contribuie la restabilirea ordinii în întreaga societate. Curățenia generală este o necesitate pentru viața privată și publică.

Cosmin Cojocaru, DJ & Producer la Radio ZU, va deschide Noaptea din acest an. Cu un deceniu în spate de „dat ture' prin radio, între microfonul de emisie și studioul de producție, Dj-ul este pregătit să încingă spiritele cu muzică bună. După ce a participat la câteva zeci de party-uri în club sau la petreceri private și a urcat pe scena unor evenimente importante, Cosmin Cojocaru a ajuns unul dintre cei mai căutați DJ ai momentului.

În calitate de MC, vor întreține atmosfera carismaticii Răzvan Popescu și Flick, vedetele Radio ZU apreciate pentru umorul, rimele spontane și buna dispoziție cu care își surprind de fiecare data audiența.

După ce a cucerit topurile muzicale cu mega-hitul „Taxi' în calitate de artist solo și a câștigat trofeul „Best Song 2014' la premiile RMA, What’s Up vine în mijlocul devoratorilor de publicitate cu un concert care îi poartă amprenta inconfundabilă.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în Magazinele Germanos. Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe https://www.facebook.com/devoratori.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare