; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CI Cover Holloway

“Deţinutele de la Holloway”, documentar nou la CI

18 August 2016

Crime + Investigation® (CI) prezintă un documentar exclusiv despre cea mai mare închisoare de femei din Europa, Holloway, care și-a închis porțile în vara acestui an, după 165 de ani de funcționare.

[Not a valid template]

Deţinutele de la Holloway', documentarul captivant prezentat de renumitul profesor criminalist David Wilson, fost director al închisorii, investighează extraordinara poveste a penitenciarului încă de la începuturi şi face profilul câtorva dintre locatarele' sale.

De la înfiinţarea sa în 1852, penitenciarul londonez a fost renumit pentru deţinutele închise aici. Folosind imagini de arhivă, reconstituiri și mărturii ale unor experți, documentarul aruncă o privire asupra acestora, dincolo de numele lor, şi asupra închisorii care le-a găzduit. Unele dintre acestea sunt Amelia Sach și Annie Walters, criminalele notorii din epoca victoriană, prizonierele politice Emmeline Pankhurst și Diane Mitford și criminale în serie ca Myra Hindley și Rose West.

Profesorul David Wilson urmărește modul în care închisoarea s-a transformat de-a lungul anilor, examinează crimele deținutelor și discută cu cei care au experimentat din plin viața în cadrul închisorii Holloway.

Documentarul Deţinutele de la Holloway' este difuzat în premieră pe Crime + Investigation® luni, 22 august, de la ora 22:00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare