; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Detectivul murdoch

„Detectivul Murdoch” revine cu episoade noi! Sezonul 11 începe curând la Epic Drama

01 April 2021

Îndrăgitul serial canadian „Detectivul Murdoch', cu Yannick Bisson în rolul detectivului titular, continuă cu un nou sezon, al 11-lea, la Epic Drama. Noile episoade se văd în premieră în România, de luni, 5 aprilie.

 

Sezonul al 11-lea al producției canadiene, în original „Murdoch Mysteries', va debuta la Epic Drama din 5 aprilie, cele 18 episoade fiind prezentate în premieră în România. Dacă la noi începe sezonul 11, la canadieni tocmai s-a terminat sezonul 14, care a avut doar 11 episoade, din cauza pandemiei (filmările au fost făcute vara trecută, cu numeroase precauții pentru a proteja actorii și toată echipa din spatele camerelor de luat vederi).

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Murdoch Mysteries (@cbcmurdoch)


 

În momentul de față, nu se știe dacă serialul va continua, căci postul canadian CBC nu a anunțat nimic oficial. Să sperăm totuși că „Detectivul Murdoch' nu va avea soarta colegelor din „Misterele lui Frankie Drake', producție construită pe același calapod, despre o agenție de femei-detectiv din Toronto, din anii ‘20 ai secolului trecut, care a fost anulată recent.

 

Ce se întâmplă în sezonul 11 din „Detectivul Murdoch'

 

Povestea începe în mod neașteptat cu Murdoch (Yannick Bisson) în închisoare, acuzat pe nedrept, în urma unei înscenări, că ar fi ucis o dansatoare de cabaret. Polițiștii lui au fost măcelăriți într-o ambuscadă, Brackenreid (Thomas Craig) a fost văzut ultima dată în timp ce avea un pistol la tâmplă, iar politicianul corupt și acoliții lui au răpit-o pe dr. Ogden (Hélène Joy). 

 

În acest condiții, detectivul Murdoch trebuie să-și demonstreze nevinovăția din spatele gratiilor, iar detectivul Llewellyn Watts (Daniel Maslany) îl ajută clandestin să rezolve cazul. 

 

În următoarele episoade, Alexander Graham Bell (John Tench) reapare și îl ajută pe Murdoch după ce un oaspete e ucis la o cină specială, dată în cinstea lui Helen Keller; un accident bizar de automobil trebuie rezolvat înainte de un termen mortal; iar un chirurg inovator, care vrea să facă un transplant de organe, își vede eforturile zădărnicite de Mary Baker Eddy, fondatoarea religiei numite „știința creștină'.

 

Foto Viasat

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare