; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Murdoch mysteries

„Detectivul Murdoch” (Epic Drama) va avea și sezonul 14

13 May 2020

Realizatorii serialului canadian de epocă „Detectivul Murdoch', cu Yannick Bisson și Hélène Joy în rolurile principale, au anunțat recent că povestea va continua cu sezonul 14.

 

Anunțul a fost făcut la televizor pe 10 mai de detectivul Murdoch însuși, adică actorul Yannick Bisson (50 de ani), fiind confirmat ulterior pe contul de Instagram al serialului:

 


 

„Detectivul Murdoch', cu Yannick Bisson și Hélène Joy în rolurile principale, urmărește aventurile unui detectiv foarte deștept, bine crescut și pasionat de gadgeturi din Canada sfârșitului de secol XIX. Primăvara aceasta, serialul – „Murdoch Mysteries' în original – a sărbătorit difuzarea episodului cu nr. 200, episod care face parte din sezonul 13. Acest sezon s-a terminat în Canada la sfârșitul lunii martie și, de atunci, fanii așteptau cu sufletul la gură prelungirea serialului, lucrurile fiind complicate de pandemia de coronavirus. Deși anularea era puțin probabilă, anunțul de duminică seară al producătorilor a fost primit cu multă bucurie de fani. În mod normal, acest sezon 14 ar trebui să ajungă pe micile ecrane la toamnă (depinde cât de repede poate începe producția, în contextul aceleiași pandemii).

La noi, serialul de epocă „Detectivul Murdoch' este difuzat de Epic Drama: din 4 mai, postul transmite în premieră sezonul 8, de luni până vineri, de la 21.15. Sezonul are 18 episoade și s-a văzut pe continentul nord-american în sezonul 2014 – 2015.

 

Iată mai departe câteva puncte de interes din episoadele sezonului 8 din „Detectivul Murdoch'.

 

În episoadele de început, Murdoch și colegii lui își revin cu greu după bătaia violentă aplicată Inspectorului Brackenreid de bătăușii frați OShea, după ce inspectorul începuse să ancheteze rapoartele de huliganism din zona țărmului. Locul rămâne în continuare controversat și periculos, căci bandele se luptă pentru putere, îi extorchează și îi ucid pe negustorii locali și, în pofida mult așteptatei logodne a lui Murdoch cu Ogden, planurile lor de nuntă trebuie să mai aștepte, căci apar chestiuni mult mai presante. 

 

Dr Ogden și Dr Grace își unesc eforturile cu Margaret Haile și un grup de sufragete, în lupta pentru a obține dreptul de vot pentru femei, dar sfârșesc prin a ajunge în închisoare, apărate de Clara Brett Martin, prima femeie avocat din Imperiul Britanic.

 

Și iată și câteva dintre cazurile complicate investigate în acest sezon: Murdoch își unește forțele cu legendarul om al legii Bat Masterson, pentru a-i urmări pe celebrii bandiți Butch Cassidy și Sundance Kid, care jefuiau bănci; în plus, Murdoch descoperă că e obiect de adorație pentru un grup de admiratori ai detectivilor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare