; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Detectivii din “CSI: Miami” revin cu sezonul 5 la Universal Channel

12 March 2012

Cea mai bună echipă de detectivi de la Omucideri din Florida de Sud, condusă de locotenentul Horatio Caine (David Caruso) sunt gata să intervină pentru a opri crimele din împrejurimile tropicale ale Miami-ului. Urmăreşte-i în incendiarul sezon 5 din CSI:Miami', ce va avea premiera la Universal Channel pe 12 martie, fiind difuzat de luni până vineri, de la 21:00.

Sezonul 5 din CSI: Miami' începe cu unul dintre cele mai excepţionale peisaje prezentate vreodată în serial. Horatio şi Delko se îndreaptă spre Rio de Janeiro, fiind pe urmele bărbatului din spatele uciderii lui Marisol. Când ajung acolo, aceştia sunt uluiţi să afle că fratele lui Horatio, Ray, şi nepotul acestuia, Ray Jr., sunt implicaţi în activităţile îngrozitoare ale infamului criminal internaţional.

Cât timp Horatio se află în Brazilia, Calleigh este la conducerea echipei CSI şi este pusă în situaţia precară de a-i apăra poziţia în echipă a Nataliei Boa Vista de către protestele altor membrii ai departamentului.

În timpul sezonului 5, fiecare membru al echipei înfruntă propriile experineţe ce îi pune viaţa în pericol, cu fiecare din ele echipa devenind din ce în ce mai unită.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare