; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Detaliul neștiut despre tinerețea Andreei Esca. Tatăl vedetei Pro TV rupe tăcerea

Detaliul neștiut despre tinerețea Andreei Esca. Tatăl vedetei Pro TV rupe tăcerea: „Am fost supărat”

19 May 2021

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute și urmărite prezentatoare de știri de la noi. De curând, tatăl jurnalistei a făcut publice câteva amănunte neștiute până acum despre alegerile făcute de fiica lui în tinerețe. Dumitru Esca a mărturisit că a existat un anumit moment în care a fost cu adevărat supărat.

Recent, într-un interviu, tatăl jurnalistei a declarat că nu și-a dorit ca fiica lui să urmeze Facultatea de Jurnalism. Dumitru Esca a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din familia lor, scrie libertatea.ro.

Tatăl ei a trimis-o pe Andreea Esca să dea la Academia de Studii Economice din București, la Economie, căci știa că astfel fiica sa avea viitorul asigurat. Cu toate acestea, Esca nu a reușit să intre și a trebuit rapid să se reorienteze. Ulterior, a dat la Facultatea de Jurnalism și a intrat, însă Dumitru Esca nu a fost foarte convins de alegerea fiicei sale, ba chiar s-a supărat la început.

„Ei, am dibuit-o să văd ce îi place. Și am văzut că nu prea îi plac multe. Atunci tocmai venise Revoluția și zic «Du-te la economiști acolo, la ASE». Și s-a dus! S-a dus unde i-am spus, dar nu a intrat. Am fost supărat până am văzut că și-a făcut loc după aia la o facultate de jurnalism. Nu eram încântat.

Mai erau și alte secții pe acolo și am crezut că se duce la altă secție. Ea s-a dus unde a vrut și după aia am susținut-o', a dezvăluit tatăl Andreei Esca. „Avea o gașcă aici în sat, veneau pe la 2 acasă, chiar dacă aveau 12, 13 ani. O lăsam în pace. Aveau de umblat, de furat cartofi, roșii de pe câmp', a mai povestit Dumitru Esca.

Nu numai Dumitru Esca a apărut pe micile ecrane. Și Andreea Esca a apărut miercuri, 19 mai 2021, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV. Puteți urmări mai jos interviul acordat de vedeta Pro:

 

Sursa foto: instagram

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare