; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Detalii noi despre sezonul 2 din „Urzeala tronurilor”

26 July 2011

Scriitorul George R.R. Martin şi câţiva dintre membrii distribuției de la „Urzeala tronurilor' – Peter Dinklage (nominalizat la Emmy pentru rolul său, Tyrion Lannister), Lena Headey (Cersei Lannister) – au fost prezenți zilele trecute la Festivatul Comic-Con de la San Diego, unde au dat detalii despre sezonul doi al celebrului de-acum serial omonim produs de HBO.

E adevărat că întâlnirea a fost mai mult o tachinare a fanilor, a căror pasiune a fost reînnoită şi de recenta lansare (pe 12 iulie peste Ocean) a celui de-al cincilea volum al seriei „Cântec de gheaţă şi foc', „Dansul dragonilor'.

Actorii și producătorii serialului au vorbit (dar au păstrat tonul misterios) despre ce se va întâmpla în următorul sezon, care va intra în curând în producție şi care va fi – fanii ştiu deja – o adaptare după volumul doi al seriei, „Încleştarea regilor'.

„Avem o grămadă de personaje noi în următorul sezon', a spus producătorul executiv David Benioff. „Avem o distribuție incredibilă și este timpul să o întâlniți pe Preoteasa Roșie și să vedeți dragonii și lupii care au început să crească. Se întâmplă lucruri necurate la nord de Zid. Este sezonul explorărilor', a completat Benioff.

Dintre personajele noi, se ştie deja că Natalie Dormer va fi Margaery Tyrell (soţia lui Renly, unul dintre pretendenţii la tron), iar britanica Gwendoline Christie va fi războinica Brienne of Tarth.

Prezent şi el la eveniment, scriitorul George R.R. Martin, care este şi co-scenarist al producţiei TV, a povestit că are deja o idee despre cum se va termina saga „Urzeala tronurilor', dar n-a menţionat decât că îi plac „sfârșiturile dulci-amare'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare