; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jefa del campeon final vbig

Detalii neștiute despre telenovela de la PRO 2, „Mama campionului”

20 January 2019

Pro 2 aduce pe micile ecrane „Mama campionului', telenovela cu cele mai mari audiențe în Mexic în 2018, pe tronsonul orar în care aceasta a fost difuzată.

Aceasta ne aduce povestea Titei Mencacha (Africa Zavala) pentru care una dintre cele mai fericite zile din viața sa a fost atunci când a rămas însărcinată și s-a căsătorit cu Waldo. Mama a doi copii, Reinaldo și Fabi, Tita a fost părăsită de soț și a decis să își ia viața în mâini, pentru a-i ajuta să-și îndeplinească visurile. Deși lucrează că o simplă vânzătoare ambulantă, înfruntând o viață plină de lipsuri și greutăți, Tita speră ca într-o bună zi, băiatul ei cel mare, Reinaldo (Enrique Arrizon), să devină un fotbalist de succes. Pe parcurs Tita îl va cunoaște pe Daniel Rodriguez (Carlos Ferro), care a fost un fotbalist de succes care a renunțat la visul lui căzând pradă alcoolului. Din acel moment, viața Titei se va schimba complet.

Distribuția este completată de actori precum: Claudia Ramirez („Fără privirea ta'), Marisol del Olmo („Pentru că te iubesc'), Fernanda Urdapilleta („Tată de-a gata'), Dagoberto Gama („Fără sâni există paradis').

Un final neanunțat

„Mama campionului' („La jefa del campeon') a debutat pe micile ecrane din Mexic în luna iunie 2018. Deși, inițial, au fost anunțate mai multe episoad, telenovela a ajuns la final cu doar 62 de episoade. Motivul invocat a fost producția „Atrapada', care urma să fie difuzată pe același tronson orar și care a avut-o în rol principal tot pe Africa Zavala. Una din regulile companiei Televisa este să nu difuzeze două producții concomitent cu aceiași actori în rol principal.

Filmări peste hotare

Genericul telenovelei a fost filmat pe stadionul Azteca – unul din cele mai mari stadioane din lume, se află în Santa Úrsula, Mexic. Acesta e cel mai mare stadion din America Latină, e al 5-lea ca mărime din lume. Ulterior, pe lângă filmările din Mexic, tinerii actori care fac parte din distrubuție au călătorit în Madrid pentru a construi povestea personajului Rey. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare