Homepage  / Vedete străine

Noi detalii despre starea lui Kate Middleton. Ce a declarat Palatul Kensington

Noi detalii despre starea lui Kate Middleton. Ce a declarat Palatul Kensington
14

de Roxana Mirea,

Kate Middleton a dezvăluit, în luna martie, că suferă de cancer și că a început tratamentul. De asemenea, soția Prințului William a luat o pauză de la îndatoririle sale publice, având în vedere situația. Acum, Palatului Kensington a oferit noi informații despre Kate Middleton. 

Kate Middleton nu va reveni la îndatoririle sale publice 

Kate Middleton își respectă în continuare propriul program. La aproape două luni după ce Prințesa de Wales a împărtășit că a fost diagnosticată cu o formă de cancer, un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a împărtășit o actualizare cu privire la potențiala revenire a lui Kate la îndatoririle sale publice, potrivit eonline.com.

„Nu se așteaptă ca prințesa să se întoarcă la muncă”, a spus reprezentantul într-o declarație făcută pe 21 mai pentru BBC, „până când acest lucru nu va fi aprobat de echipa ei medicală”. 

Cu toate acestea, Kate continuă să se ocupe, în privat, de cauzele care îi sunt dragi – inclusiv Royal Foundation Centre for Early Childhood, organizația pe care a fondat-o în 2021 și care are ca scop sensibilizarea și luarea de măsuri privind impactul transformator al primilor ani de viață ai unui copil. După cum a precizat purtătorul de cuvânt pentru publicația britanică, „Copilăria timpurie va continua să fie în centrul activității ei publice.” 

Kate MiddletonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Kate Middleton, despre diagnosticul ei 

Kate și copiii ei, prințul George, în vârstă de 10 ani, prințesa Charlotte, în vârstă de 9 ani, și prințul Louis, în vârstă de 6 ani – pe care îi are cu soțul ei, prințul William – au stat departe de lumina reflectoarelor încă de când a făcut public diagnosticul de cancer în luna martie. Atunci, Kate, în vârstă de 42 de ani, a declarat că se află în primele etape ale chimioterapiei preventive, pe care a început-o la recomandarea medicilor săi atunci când testele efectuate după operația abdominală din ianuarie au constatat prezența cancerului.  

„După cum vă puteți imagina, acest lucru a durat ceva timp”, a spus Kate într-un videoclip postat pe canalele de socializare ale ei și ale lui William. „Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul. Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine.” 

Prințesa a adăugat că William, în vârstă de 41 de ani, a fost „o mare sursă de confort și siguranță” în timpul acestui capitol dificil.  

„Sperăm că veți înțelege că, în calitate de familie, avem acum nevoie de timp, spațiu și intimitate în timp ce îmi termin tratamentul”, a continuat ea. „Munca mea mi-a adus întotdeauna un sentiment de bucurie profundă și aștept cu nerăbdare să mă întorc când voi putea, dar deocamdată trebuie să mă concentrez pe o recuperare completă.” 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton