Homepage  / Vedete străine

Detalii neștiute despre Şenay Gürler, Serap din filmul turcesc „Un adevărat gentleman”. „A lăsat urme adânci asupra mea”

Detalii neștiute despre Şenay Gürler, Serap din filmul turcesc „Un adevărat gentleman”. „A lăsat urme adânci asupra mea”
6

de Anda Dincă,

Revenirea lui Çağatay Ulusoy la Netflix, după ce a făcut furori cu producțiile „Tânărul croitor” și „Kubra” și „Cartierul supraviețuirii”, a fost de bun augur. Noul său film, „Un adevărat gentleman” („A True Gentleman”/ „Tam Bir Centilmen”), care a avut premiera pe 26 septembrie, nu doar că s-a situat în top 10 filme vizionate pe această platformă, dar ne-a readus în case două actrițe foarte talentate: pe Ebru Șahin, cunoscută la noi pentru rolurile din „Hercai” și „Prețul fericirii”, dar și pe Senay Gürler, care a mai jucat, printre altele, în „Agenția de talente și sentimente”, „Groapa”, “Inimă rănită” și „Intrusul”.

Şenay Gürler apare în scene incendiare la 58 de ani

În filmul „Un adevărat gentleman”, Şenay Gürler îi dă viață lui Serap, o femeie nefericită din cauza soțului ei, care își găsește alinarea în brațele unui gigolo, Saygin (Çağatay Ulusoy). Cei doi încep o aventură pasională, iar scenele incendiare în care apar au pus pe jar inimile admiratoarelor lui Çağatay, dar și pe cele ale fanilor lui Şenay. Actrița arată extraordinar în lenjerie intimă și costume sexy la 58 de ani și nu s-a sfiit să arate acest lucru în pelicula de la Netflix.

Şenay Gürler a absolvit Universitatea Dokuz Eylül, Facultatea de Arte Plastice, iar de-a lungul carierei sale a avut ocazia sa joace roluri diferire în filme, seriale, dar și în piese de teatru. Debutul în televiziune l-a avut în 1995 odată cu serialul “Sahte Dünyalar”, iar la Netflix mai poate fi văzută în producțiile “10 zile ale omului rău” (“Kötü Adamin 10 Günü”) si “10 zile ale omului bun” (“Iyi Adamin 10 Günü”). Pe 7 noiembrie, la cunoscuta platformă online, va avea premiera și ultima peliculă din această trilogie, “10 zile ale unui om curios” (“Meraklı Adamın 10 Günü”), în care Şenay o joacă pe Meral. Cel mai recent proiect tv al ei este “Sakla Beni” (“Ascunde-mă”), care a fost difuzat în Turcia anul acesta de postul Star TV.

Cât privește viața privată ea a avut un scurt mariaj timp de un an în anii 80, din care a rezultat o fiică pe nume Duygu Yıldırım, născută în 1987. Şenay trăiește însă o frumoasă poveste de iubire, din 2014, cu jucătorul național de biliard Semih Saygıner.

Ce nu știați despre actrița Şenay Gürler, Serap din filmul turcesc “Un adevărat gentleman” care are succes la Netflix (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Într-un interviu acordat celor de la episodedergi.com, Şenay a mărturisit cât de greu i-a fost în adolescență și în tinerețe: „Am fost fiica unui tată croitor și al unei mame casnice. Tatălui meu îi plăcea să citească poezie și știa să citească foarte bine. Îi plăcea foarte mult cinematograful și teatrul. Cred că să merg la film a fost cel mai mare lux al meu când eram copil. Ulterior, lupta familiei pentru viață a lăsat și ea urme adânci asupra mea. Pot spune că mi-am petrecut anii de liceu muncind și având grijă de părinții mei bolnavi. Au fost vremuri grele, dar și valoroase. Mai târziu am trecut printr-un divorț foarte dificil și am simțit presiunea societății și a mediului in care am crescut. Ca să nu mai vorbim de dificultățile economice pe care le-am avut. La începutul carierei am făcut mult dublaj de filme ca să câștig bani. Am fost însă mereu puternică. Mi-am dat seama că sunt atât de fragilă, dar și foarte încăpățânată și că m-am ridicat cu mai multă hotărâre la fiecare cădere”.

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton