Homepage  / Netflix

„Destrămarea iluziilor”, toate detaliile despre noul serial Netflix. Intrigă, premieră, distribuție, trailer

„Destrămarea iluziilor”, toate detaliile despre noul serial Netflix. Intrigă, premieră, distribuție, trailer
5

de Redactia Tvmania

Serialul britanic „Destrămarea iluziilor” / „Fool Me Once” este noul thriller Netflix, care va avea premiera în curând. Intriga o urmărește pe fostul soldat Maya Stern, care trebuie să se confrunte cu moartea soțului ei ucis, Joe. Iată tot ce trebuie să știți despre „Destrămarea iluziilor” dep e Netflix.  

Când are premiera „Destrămarea iluziilor” pe Netflix 

Serialul britanic „Destrămarea iluziilor”, disponibil la Netflix din 1 ianuarie, este încă un titlu din colecția – destul de mare – a ecranizărilor realizate de platformă după cărțile pline de suspans și răsturnări de situație ale scriitorului Harlan Coben. La fel au fost, de exemplu, miniseriile „Aproape de mine” și „Străinul din umbră”, ca să numim doar două dintre ele, cele mai recente, ambele avându-l în distribuție tot pe Richard Armitage. 

În poveste, în original „Fool Me Once”, două crime dau peste cap o familie. După ce soțul ei, Joe (Richard Armitage), este omorât cu brutalitate, Maya Stern (Michelle Keegan) încearcă să-și adune forțele să meargă mai departe. La sugestia unei prietene, instalează o cameră de securitate, pentru a o ține sub supraveghere pe fetița ei, dar într-o zi e șocată să-și vadă pe ecran soțul, viu și nevătămat, alături de fetița lor. În același timp, nepoții Mayei, Abby și Daniel, vor să afle adevărul despre moartea mamei lor, care fusese ucisă cu doar câteva luni înainte.  

„Destrămarea iluziilor”, toate detaliile despre noul serial Netflix. Intrigă, distribuție, trailer (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Distribuția din „Fool Me Once” 

În serial mai apar Adeel Akhtar (este detectivul care investighează moartea lui Joe), Joanna Lumley și Hattie Morahan. „Destrămarea iluziilor” are opt episoade. 

Noul thriller Netflix „Fool Me Once” va sosi pe platforma de streaming în ziua de Anul Nou 2024, cu Michelle Keegan în rolul principal, alături de Joanna Lumley. Dacă oamenii nu erau deja destul de entuziasmați de noua adaptare a lui Harlan Coben, Netflix a publicat un trailer oficial de neuitat al serialului, care se poate transforma într-un succes.

„Fool Me Once” va fi lansat pe Netflix luni, 1 ianuarie 2024. 

„Fool Me Once” – Trailer 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton