; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO:Destinul lui Andrei se schimbă în “Pariu cu viaţa”

05 March 2012

Echipa din Pariu cu viaţa' a creat un moment special în episodul de luni, 5 martie. Fanii vor putea urmări un dans în ploaie impresionant şi vor asculta o piesă cântată în rusă. Tot astăzi încep şi problemele lui Andrei, care vă vor ţine în suspans.

Membrii LaLa Band s-au pregătit intens pentru momentul artistic în ploaie, executat pe melodia Everybody' a trupei Backstreet Boys. Le-a luat două săptămâni să înveţe coregrafia şi trei ore au filmat în apă pentru a crea dansul.

Adela Popescu, care a trecut prin această experienţă de neuitat la Dansez pentru tine', i-a susţinut îndeaproape pe tinerii din LaLa Band.

Am avut foarte mari emoţii pentru ei întrucât şi eu dansasem în ploaie şi ştiam cât este de periculos şi cât de multă concentrare necesită. Din fericire, nu a existat niciun fel de incident şi dansul îţi taie respiraţia', spune Adela Popescu, profesoara de Teorie Muzicală din serial.

Când au aflat că vor realiza un dans în ploaie, adolescenţii din LaLa Band au fost foarte entuziasmaţi: Cum Vica este mereu ingenioasă, a propus ideea de dans în ploaie. Noi am susţinut-o şi ideea a surâs tuturor. A fost o provocare pentru noi, am făcut un dans care ne reprezintă', a spus Alina Eremia.

Am repetat vreo două săptămâni, iar în ziua filmării am stat trei ore în ploaie. A fost foarte dificil, simţeam că îmi cedează muşchii pentru că deşi apa era doar până la glezne, era mult mai greu de dansat şi mişcările trebuiau să fie mult mai ample', a povestit Sore.

Destinul lui Andrei se schimbă

În încercarea de a-l găsi pe atacatorul lui Andrei, Gică se deghizează şi se duce împreună cu prietenii acestuia la o petrecere. La cârciumă, Dima cântă o piesă rusească, iar cei prezenţi sunt absolut fascinaţi de vocea lui. Însă acolo lui Andrei i se va întâmpla ceva grav, care îi va schimba iremediabil destinul.

Seara de luni, 5 martie, se anunţă a fi una emoţionantă. Sofia îi face o declaraţie lui Bubu şi vor cânta în duet pentru prima prima dată melodia lui Taylor Swift – You Belong with Me', iar Sara şi Ioana vor cânta piesa Stay' a formaţiei Shakespeare’s Sister.

img_4658_resize_resize

Picture 1 of 5

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare