; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Destination Wild

„Destination Wild” are premiera astăzi la Nat Geo Wild

21 January 2014

“Destination Wild” se poate traduce printr-o invitaţie săptămânală de a porni în călătorii memorabile în lumea sălbatică – de la cele mai izolate medii la adâncimi oceanice înspăimântătoare și până la frumusețile uimitoare pe care le descoperim nu departe de casă.

[Not a valid template]

“Destination Wild” începe astăzi, 21 ianuarie, de la ora 18.00, cu documentarul special din două părți “SĂLBATICUL CONGO”. Străbatem cei 5000 de kilometri de pădure tropicală și teren măștinos de-a lungul marelui fluviu african. Considerat 'leagănul evoluției', marele Congo este habitatul unor șerpi de câțiva metri lungime, care stau la pândă așteptându-și prada și hipopotami puternici care se angajează în lupte feroce.

O altă premieră este miniserialul din patru părți “SĂLBATICA SCOȚIE: INSULELE HEBRIDE” (11 februarie, ora 18.00). Ne îndreptăm către coasta atlantică unde frumusețea brută, neșlefuită se traduce prin stânci impunătoare, plaje cu nisip alb și mări cu ape reci, un peisaj în care reprezentanții principali ai regnului animal sunt vidrele jucăușe, vulturii falnici și rechinii uriași.

Apoi, spectaculosul documentar “SĂLBATICUL HAWAII” prezintă o serie de creaturi interesante precum păianjenii zâmbitori Theridion grallator, pești cățărători și balene cu cocoașă care populează acest arhipelag vulcanic răsărit din mare în urmă cu șapte milioane de ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare