; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana Cuzino 1

Despre ouă, parenting și mișcare, sâmbătă la “Ce se întâmplă, doctore?”

14 April 2016

Sâmbătă dimineaţă, de la 10.30, Oana Cuzino revine cu o ediție Ce se întâmplă, doctore?'. Ne apropiem cu pași repezi de Paște, iar pe mesele tuturor se vor găsi ouăle, pe care medicii recomandă să le consumăm de cel puțin două ori pe săptămână. Acestea sunt prezente la rafturile magazinelor în culori și dimensiuni diferite și, în plus, au o serie de coduri pe care mulți nu le înțeleg. Cum alegem ouăle, este mai bun cel de țară sau cel ștanțat bio sau eco? Săptămâna aceasta, echipa emisiunii va merge la una dintre cele mai mari ferme din România și va încerca să răspundă la câteva dintre întrebările consumatorilor.

Oana Cuzino 1

Lecțiile de parenting continuă și sâmbăta aceasta, când vom afla unul dintre cele mai importante recomandări. Schimbarea trebuie să înceapă cu părinții, iar relația pe care aceștia o au cu cei mici nu este altceva decât reflexia unor episoade din propria copilărie. Subiectul pe larg, în ediția Ce se întâmplă, doctore?' de săptămâna aceasta.

Yanka

Yanka

Tot sâmbătă continuă și discuțiile despre colesterol, iar invitata emisiunii, fosta concurentă Vocea României, Yanka, va face câteva exerciții fizice în aer liber și va pune în balanță avantajele evidente ale mișcării cu mediul poluat dintr-un oraș mare.

Detalii despre toate aceste subiecte, dar și multe alte informații utile, vom afla sâmbăta aceasta, de la 10.30, la Ce se întâmplă, doctore?'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare