Sâmbăta aceasta, la “Ce se întâmplă, doctore?”, Oana Cuzino vine cu informații utile despre hrană, alimente sănătoase, vizita la medic și frumusețea la 360 de grade.
Sâmbăta aceasta, la “Ce se întâmplă, doctore?”, Oana Cuzino vine cu informații utile despre hrană, alimente sănătoase, vizita la medic și frumusețea la 360 de grade.
Carnea de porc reprezintă preferința culinară numărul unu a românilor, mai ales sub formă de friptură. Specialiștii ne recomandă să renunțăm la preconcepțiile legate de acest aliment, că îngrașă sau cauzează afecțiuni care nu pot fi tratate și vom înțelege, în urma unui studiu, ce sunt acizii Omega și în ce combinații carnea de porc nu îngrașă și nici nu duce colesterolul la cote absurde.
Invitata ediției de săptămâna aceasta a emisiunii este actrița Tili Niculae, care va povesti despre experiențele mai puțin plăcute din timpul vizitelor la medic. Tot sâmbătă, descoperim și frumusețea la 360 de grade. Un concept recent apărut pe piață, care integrează mai multe programe de întreținere.
Toate aceste subiecte, dar și multe alte sfaturi despre sănătate, pot fi urmărite sâmbăta aceasta, de la 10.30, la “Ce se întâmplă, doctore?”.