Homepage  / Uncategorized

Despărțirile din 2024: Divorțul și scandalul din jurul lui Sutton Foster, doar un exemplu din lunga listă de cupluri separate recent

Despărțirile din 2024: Divorțul și scandalul din jurul lui Sutton Foster, doar un exemplu din lunga listă de cupluri separate recent
17

de Redactia Tvmania

Analizăm despărțirile celebre din 2024 și motivele care au dus la separarea unor cupluri faimoase. Din păcate, în acest an, mai multe vedete și-au spus adio sau se îndreaptă acum spre divorț, dacă nu cumva actele au fost semnate deja.

Anul 2023 a fost marcat de numeroase divorțuri ale celebrităților care ne-au luat prin surprindere: despărțiri neprevăzute precum cele ale Sofiei Vergara și Joe Manganiello, Reese Witherspoon și Jim Toth, Hugh Jackman și Deborra-Lee Jackman. Altă despărțire neașteptată a fost cea dintre Lupita Nyong’o și Selema Masekela.

Lunile au trecut, iar anul 2024 a fost și el martorul altor despărțiri de rezonanță.

Cupluri de celebrități care s-au despărțit în 2024

Sutton Foster și Ted Griffin

Potrivit revistei People, celebra actriță de pe Broadway, Sutton Foster, a depus actele pentru divorț de soțul său, scenaristul Ted Griffin, pe 22 octombrie. Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2014, după ce s-au logodit în august 2013. Au împreună o fiică de 7 ani, Emily, pe care au adoptat-o în primăvara anului 2016.

Se pare că actrița Sutton Foster s-ar fi îndrăgostit de colegul său de breaslă, Hugh Jackman.

NEW YORK, NY – NOVEMBER 09: Ted Griffin and Sutton Foster attend The Humane Society’s 9th Annual To The Rescue! Gala at Cipriani 42nd Street on November 9, 2018 in New York City. Credit: Ron Adar/Alamy Live NewsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Andrew Garfield și Kate Thomas

La câteva luni după ce au început să apară zvonuri despre o posibilă relație a lor în martie, Andrew Garfield și Kate Thomas s-au despărțit. Potrivit revistei People, Thomas a împărtășit vestea în secțiunea de comentarii de pe Instagram. Rugată de un fan să îi trimită lui Garfield gânduri bune, Thomas a răspuns sincer: „Ne-am despărțit acum câteva luni, dar sunt sigură că va fi fericit să știe că este iubit”.

Joshua Jackson și Lupita Nyong’o

La aproape un an de când au fost văzuți împreună pentru prima dată, Joshua Jackson și Lupita Nyong’o s-au despărțit. Vestea a devenit publică atunci când Jackson a fost surprins alături de modelul german și managerul de brand Nastassja Roberts la premiera filmului Grotesquerie.

Joshua Jackson și Lupita Nyong’o formează un nou cuplu. În ce ipostaze tandre au fost surprinșiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 17

La scurt timp, Nyong’o și-a confirmat statutul de persoană singură. „Dacă voi avea vreodată norocul să fiu într-o relație romantică din nou, va fi datorită [motanului meu]”, a declarat pentru Harper’s Bazaar.

Leah Remini și Angelo Pagán

După 21 de ani de căsnicie, Leah Remini și Angelo Pagán și-au anunțat despărțirea. „Ei bine, iată-ne aici. După 28 de ani împreună și 21 de ani de căsnicie, am decis să depunem actele pentru divorț”, au anunțat cei doi într-o postare comună pe Instagram.

„Această decizie a venit după multă reflecție și grijă, și, deși divorțul este dificil, abordăm această situație cu o atitudine pozitivă, deoarece știm că este cel mai bine pentru noi”, continuă declarația. „Suntem mândri de modul în care am gestionat această situație împreună.”

Remini și Pagán s-au căsătorit în 2003.

Rumer Willis și Derek Richard Thomas

Pe 22 august, Rumer Willis a anunțat despărțirea de iubitul său, Derek Richard Thomas, prin intermediul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, scriind: „Sunt mamă singură și împart responsabilitățile de co-parenting.”

Willis și Thomas au început să se întâlnească în 2022 și au întâmpinat-o pe fiica lor, Louetta Isley Thomas Willis, în aprilie 2023.

Ben Affleck și Jennifer Lopez

După multe speculații cu privire la despărțirea lor, Ben Affleck și Jennifer Lopez și-au încheiat oficial relația pentru a doua oară. Potrivit TMZ, Lopez a depus cererea de divorț în Los Angeles pe 20 august, indicând ca dată a separării 26 aprilie 2024.

Los Angeles Premiere Of Amazon MGM Studios „This Is Me…Now: A Love Story”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 17

Affleck și Lopez, care și-au reluat relația în 2021, s-au căsătorit pentru prima dată în Las Vegas pe 16 iulie 2022. O lună mai târziu, pe 20 august, au avut loc o a doua ceremonie de nuntă în prezența prietenilor și familiei la reședința lor din Atlanta.

Charles Spencer și Karen Spencer

Charles Spencer, al 9-lea Conte Spencer și fratele mai mic al regretatei Prințese Diana, și soția sa de 13 ani, Karen Spencer, au decis să divorțeze. El a confirmat vestea pentru DailyMail: „Este extrem de trist. (…) Îi doresc lui Karen toată fericirea în viitor.”

Cei doi s-au căsătorit în 2011, după ce s-au cunoscut la un blind date. Au întâmpinat-o pe fiica lor, Lady Charlotte Diana Spencer, în 2012. Se pare că s-au despărțit după ce el și-a lansat memoriile la începutul anului 2024.

Madonna și Josh Popper

Conform celor de la Page Six, Madonna și iubitul ei de 30 de ani, Josh Popper, s-au despărțit după un an de relație. Se pare că motivul despărțirii a fost incompatibilitatea programelor lor.

Sacha Baron Cohen și Isla Fisher

După peste 14 ani de căsnicie, actorii Sacha Baron Cohen și Isla Fisher au anunțat separarea lor. Isla a postat pe Instagram Stories pe 5 aprilie, împărtășind o fotografie cu ei și scriind că, după un „meci lung de tenis de peste 20 de ani, punem rachetele jos.”

„În 2023, am depus împreună actele pentru a încheia căsnicia noastră”, a scris ea, menționând că au lucrat discret la această schimbare, în timp ce și-au prioritizat întotdeauna intimitatea. Cuplul, care s-a cunoscut în 2001 și s-a căsătorit în 2010, are trei copii: Olive (17), Elula (13) și Montgomery (9).

Tori Spelling și Dean McDermott

Tori Spelling și Dean McDermott au anunțat pentru prima dată despărțirea lor în iunie 2023, dar au depus oficial actele de divorț pe 29 martie 2024, după 18 ani de căsnicie. Cuplul are cinci copii împreună.

Dean McDermott, ce a hotărât actorul în privința divorțului de Tori SpellingIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  14 / 17

Natalie Portman și Benjamin Millepied

Natalie Portman și Benjamin Millepied au finalizat divorțul, după ce s-au separat anul trecut, conform People. Perechea, căsătorită din 2012, are doi copii: Aleph, de 12 ani, și Amalia, de 7 ani.

„Natalie a trecut printr-un an foarte dificil și dureros, dar a ieșit din această experiență mai puternică și își găsește bucuria în familie, prieteni și muncă,” a declarat o sursă despre actrița câștigătoare de Oscar.

Armie Hammer și Marina Gris

Relația dintre Armie Hammer și Marina Gris a rămas necunoscută publicului până când, pe 11 ianuarie, Marina a anunțat că și-au încheiat logodna cu o lună în urmă. „Anunț încheierea călătoriei mele cu Armie, un capitol profund personal și semnificativ din viața mea, care s-a încheiat acum o lună,” a scris ea într-o declarație, potrivit Page Six.

Marina Gris, în vârstă de 26 de ani, a menționat că, deși era „conștientă de poveștile care circulau” despre Hammer, acuzat de viol în 2021, a subliniat că experiențele ei au fost „pozitive și în niciun fel nu reflectă aceste acuzații.”

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton