Homepage  / Vedete româneşti

Despărțirile anului 2023. Cuplurile din showbizul românesc care și-au spus adio anul acesta

Despărțirile anului 2023. Cuplurile din showbizul românesc care și-au spus adio anul acesta
41

de Roxana Mirea,

Încurcate sunt căile dragostei. După ce au petrecut mulți ani împreună și au avut căsnicii sau relații frumoase, mai multe cupluri celebre de la noi au ales să se despartă. Iată care sunt despărțirile anului 2023.

Dorina Popa și Babs

Dorina Popa a confirmat că s-a despărțit de Babs, Claudia Iosif, pe numele ei real. Acesta a confirmat zvonurile într-un clip pe YouTube, în care a vorbit despre faptul că a fost prins sub influența substanțelor interzise de către polițiști, în timp ce se afla la volan. 

Dorian Popa și Babs au format un cuplu timp de aproape un deceniu, iar nimeni nu s-ar fi așteptat ca drumurile lor să se despartă. Din contră, fanii sperau ca în viitorul apropiat Dorian Popa să renunțe la burlăcie! 

motivul-pentru-care-dorian-popa-nu-merge-in-vacanta-nici-in-acest-an.-mi-se-pare-stupid-sa-te-relaxezi-atunci-cand..-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 41

Cătălin Bordea și Livia

Livia și Cătălin Bordea erau împreună din 2012. După doi ani de relație, în 2014, cei doi s-au căsătorit civil. În 2019 au făcut și cununia religioasă.  

După atâția ani în care s-au iubit, povestea lor de dragoste s-a destrămat. Printr-un mesaj transmis pe Instagram, Cătălin Bordea a anunțat că el și Livia au divorțat oficial pe 13 iulie, atunci când au semnat actele de divorț.   

 „Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem, parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a scris Cătălin Bordea pe Instagram, la Insta Story. 

În momentul de față, Livia și-a refăcut viața amoroasă. Ea are o relație cu Spike.  

catalin bordea si sotia lui s-ar fi despartitIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 41

George Burcea și Viviana Sposub 

După o relație de trei ani, Viviana Sposub a pus punct poveștii de iubire pe care o trăia alături de George Burcea. Cei doi au preferat să păstreze discreția cu privire la motivele despărțirii lor, astfel că fanii nu au aflat până acum de ce și-au spus „Adio”. Cu toate acestea, se zvonește că prezentatoarea i-ar fi spus actorului că nu îl mai iubește. 

După ce vestea despărțirii lor a ajuns în presă, Viviana Sposub și George Burcea au mai fost văzuți o dată împreună, iar fanii au crezut atunci că cei doi s-au împăcat. De altfel, fostul soț al Andreei Bălan ar fi vrut de mai multe ori să se împace cu iubita lui, însă Viviana nu a mai acceptat să îi mai dea o șansă. 

Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a scris Viviana Sposub pe Instagram, când a anunțat vestea despărțirii.  

Acum puțin timp, printr-o postare pe Instagram, Viviana ar fi confirmat că s-a împăcat cu George. Cei doi nu au confirmat încă vestea împăcării.

viviana-sposub-si-george-burcea-10-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 41

Deea și Dinu Maxer 

Pe 28 martie, Deea Maxer și Dinu Maxer au anunțat prin intermediul unei postări în mediul online că au decis să se despartă. „Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit!”, au început dezvăluirea pe rețelele de socializare Deea și Dinu Maxer. 

Vedeta a ținut neapărat să îi mulțumescă public lui Dinu Maxer pentru toți anii petrecuți împreună. „Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți! Mulțumesc, Dinu Maxer!”, a mai transmis cântăreața, care s-a adresat apoi fanilor. 

Voi ne știți viața, ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră. 

Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea și Dinu Maxer”, e mesajul celor doi soți. 

Acum, Dinu Maxer este foarte fericit alături de iubita lui, Magdalena Chihaia, după divorțul de Deea Maxer. De asemenea, și Deea și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat. Ea are o relație cu Robert Drilea. 

Dinu Maxer, noi detalii despre relația cu iubita lui, Magdalena Chihaia. „Spun în premieră” (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  17 / 41

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu 

În mai, anul acesta, Ilinca Vandici a confirmat despărțirea de soțul ei, Andrei Neacșu. Cei doi au împreună un copil, pe Zian, în vârstă de cinci ani. 

„Viata fiecărui om este plină de urcușuri și coborâșuri, fericire și lupte care ne vor testa rezistența și integritatea, dar ne vor împinge să depășim provocările și ne vor învăța lecții care ne vor face și mai puternici pe drumul nostru”, a scris Ilinca Vandici pe Instagram. 

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. 

Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă grea în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat viața mea profesională și personală!”, a mai transmis vedeta. 

ilinca-vandici-vacanta-cu-peripetii.-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  24 / 41

Andrei Aradits și Andreea 

În martie, Andrei Aradits a dezvăluit că el și soția lui, Andreea, au divorțat, după o căsnicie de 17 ani. Fostul jurat de la „Te cunosc de undeva” a povestit că a mers și la psiholog după despărțire. Actorul a declarat că el și Andreea au depus actele de divorț încă din luna septembrie a anului 2022. 

Am divorțat. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo 6 luni de zile, face yoga. (…) Și mie îmi pare rău. Voiam să-ți zic o chestie amuzantă pe treaba asta. Am depus actele de divorț în septembrie și termenul s-a dat abia acum. 

Voiam să termin chestia asta, dacă tot am început și asta era direcția… Cred că dacă lucrurile se termină, e bine să le lași să se termine frumos, cauterizat și civilizat. Dacă vom reuși asta, rămâne de văzut”, a spus actorul, în cadrul podcastului „Vorba lui Jorge” 

Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are Bacul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, aș fi folosit scuza asta. E mai deștept de atât… și am stat de vorbă cu el și a zis: „ok, nu-ți permiți treaba asta”. E mult mai deștept decât mă așteptam. Am fost și la psiholog cu el, da”, a mai spus Andei Aradits. 

Andrei Aradits, schimbare majoră după anunțul divorțului. Ce decizie a luat actorulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  29 / 41

Oana Roman și Marius Elisei 

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv, pe 3 septembrie, după ce au încercat să își repare relația. Divorțul a avut loc acum doi ani de zile și, deși au încercat să își mai dea o șansă, s-au despărțit, în cele din urmă. Marius Elisei are deja o altă relație.  

La un moment dat, Oana Roman a dezvăluit că fostul ei soț nu se implică în creșterea fiicei lor și că nu îi plătește nici măcar pensia alimentară. Marius Elisei ar trebui să plătească 500 lei pe lună pentru fiica lui.   

„Nu mă ajută absolut deloc, el nu se implică deloc în creșterea ei de ceva vreme.  

Eu o duc la școală, eu o iau, eu mă ocup de toate activitățile ei, eu o duc în vacanță, eu plătesc toate facturile, școala, activitățile, tot ce înseamnă creșterea ei. Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși e 500 de lei, asta e suma pe care el a zis că poate să o ofere, dar nu o oferă nici pe asta. Este opțiunea lui, fiecare face ce simte și ce crede! Se mai văd din când în când, destul de rar, și la asta se rezumă”, a declarat Oana Roman în emisiunea „Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Ce acuzații grave și-au adusIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  33 / 41

Ștefan Stan și soția lui, Simona

Acum un an, circulau mai multe zvonuri potrivit cărora Ștefan Stan și Simona s-au despărțit, după ce aceasta s-a mutat cu fetițele lor în Germania. Inițial, artistul a infirmat zvonurile și a declarat că el nu le-a însoțit în Germania pentru că este ocupat cu proiectele și evenimentele pe care le are în România. 

Ei bine, în cele din urmă, artistul s-a decis să spună adevărul și a declarat că el și soția lui s-au despărțit, iar Simona s-a mutat definitiv în Germania cu fiicele lor.  

Un an foarte tumultuos, în familie lucrurile s-au mai schimbat un pic, nu vreau să vorbesc despre asta. Lucrurile s-au schimbat radical. Suntem bine, suntem fericit și prieteni, ne ocupăm de cele două fete. Există înțelegere. Copiii sunt prioritari. Suntem prieteni foarte buni. Înainte de a fi soț și soție am fost prieteni foarte buni. Cele două fete sunt rodul iubirii noastre, îmi doresc copiii să crească într-o armonie, chiar dacă nu este așa cum poate mi-am dorit eu. Încerc să fac tot posibilul să fie bine”, a declarat Ștefan Stan, în cadrul unui interviu, acordat pentru Antena Stars. 

stefan-stan-despre-zvonurile-de-divort-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  38 / 41

Sursa Foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton