; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

BeFunky collage (23)

Mai puține căsătorii, mai multe despărțiri în 2020. Ce vedete s-au separat anul acesta

29 December 2020

Prea mult timp petrecut în preajma partenerului poate dăuna! Asta au aflat multe celebrități care au decis să se despartă anul acesta. În cele mai multe cazuri, anunțul despărțirii a fost o surpriză pentru opinia publică, în condițiile în care cuplurile păreau că se înțeleg de minune.

Victoria Răileanu și Conrad Mericoffer

Victoria Răileanu, interpreta lui Miki din „Vlad' și Conrad Mericoffer cunoscut din seriale românești precum „Fructul oprit' sau „Sacrificiul', au divorțat după 7 ani de căsnicie.Vestea a ajuns în presă în această vară, însă divorțul a avut loc în urmă cu 3 ani. Cei doi actori s-au împăcat după și au mai format un cuplu timp de 2 ani, însă anul acesta a venit cu o decizie definivă. Potrivit declarațiilor oferite de Victoria factorii care le-au afectat relația a fost lipsa de încredere și de comunicare. Cei doi au împreună și un băiețel, Carol (4 ani), pentru care au în prezent o relație foarte bună. 

Andrei Ștefănescu și Antonia

Andrei Ștefănescu și soția lui, Antonia, au decis să pună capăt căsniciei după un an de la căsătorie și 7 de relație. Andrei a făcut anunțul divorțului pe rețelele de socializare. „După 7 ani de relație, o poveste frumoasă de dragoste și o minune de copil, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne despărți. În luna septembrie am finalizat divorțul la notar pe cale amiabilă'. Andrei și Antonia au un băiețel, Ayan (6 ani).

Pepe și Raluca Pastramă 

Atunci când nimeni nu se aștepta la un nou divorț, Pepe ne-a luat prin surprindere. Cei 8 ani de căsnicie și cele 2 fetițe pe care le au împreună, nu au reprezentat motive suficiente. Pepe a mărturisit în noiembrie că nu mai locuiește cu Raluca Pastramă de 2 săptămâni și că cea care a luat această decizie a fost chiar soția sa: „Eu și Raluca nu vom mai parcurge același drum. Mai exact, vom divorța. Ea a hotărât să pună punct relației. Am făcut tot posibilul să-mi salvez căsnicia', a declarat artistul'.

Andreea Bălan și George Burcea

6 luni. Atât a durat căsnicia dintre Andreea și George. Relația dintre cei doi s-a derulat cu pași repezi. În mai puțin de 4 ani au făcut 2 copii și mai apoi s-au căsătorit. Problemele dintre cei doi au fost destul de grave, George declarând că nu mai simte nimic pentru Andreea: „În decembrie și-a schimbat comportamentul. Nu mai era la fel, a mai lipsit niște nopți de acasă', a declarat artista în luna martie.. Cei doi au preferat să nu discute public despre motivele reale ale despărțirii. Procesul de divorț nu s-a finalizat încă, însă cei doi și-au refăcut viața sentimentală. 

Lidia Buble și Răzvan Simion 

Dragostea nu i-a surâs matinalului de la „Neatza' (Antena 1). Păreau un cuplu solid, însă n-a fost să fie nici în cazul lor. După lungi speculații în presă, la începutul lunii iunie, Răzvan Simion anunța că el și Lidia Buble și-au spus adio după o relație de cinci ani, lăsând să se înțeleagă că ea este cea care a încetat să mai aibă sentimente, însă că vor continua colaborările profesionale, el fiindu-i manager artistei: „O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat', a fost mesajul prezentatorului postat pe rețelele de socializare. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare