; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Maite Perroni

Despărțire șoc! Maite Perroni s-a despărțit de logodnicul său: „A fost dificil, dar sănătos”

26 May 2021
 

„Personal, am încheiat o relație de șapte ani și jumătate de luni de zile și nu trebuie neapărat să fie o relație toxică, pur și simplu s-a încheiat un ciclu. Procesul adulților de a sta jos pentru a avea acel dialog a venit în care putea spune: „Acest ciclu se încheie și, deși doare să-l vezi, trebuie să-l vezi, pentru că se întâmplă și se transformă în altceva, intrăm într-o altă etapă și, dacă este așa, este mai bine să ne luăm la revedere cu acea dragoste și  onoare ', a declarat Maite Perroni. 

Protagonista telenovelelor „Cuidado con el angel' sau „Rebelde' a mărturisit că a fost o decizie grea având în vedere că cei doi „țineau' încă unul la celălalt: 

„A fost dificil și, în același timp, a fost sănătos, a fost eliberator, deși sună ciudat, deoarece eram deja în diferite etape ale vieții și ne îndreptam spre locuri diferite' a mai spus Maite Perroni. 

Actrița, care are aproximativ 10 milioane de urmăritori doar pe Instagram și pe care anul trecut am urmărit-o în producția Netflix „Oscuro Deseo',  a afirmat că este mai bine să încheiem o relație la timp „decât să intrăm într-o dinamică toxică, într-o dinamică de a nu dori să mai vedem acea persoană și apoi să renunțăm la tot ce a fost frumos'.

 Vezi galeria foto >

Maite Perroni: „Au trecut deja 6 luni' 

Maite Perroni a mărturisit că a preferat să treacă peste despărțire fără a oferi detalii publice la momentul respectiv:

„Au trecut luni, doar în acest sens continui să fiu foarte discretă, nu împărtășesc aceste lucruri, sunt procese foarte personale, dar sunt deja aproape 6 luni a unui proces la distanță, a durerii, a închiderii și a despărțirii, dar și a realizării că noi drumuri vin, pentru amândoi, și o fac din dragoste ', a mărturisit Maite. Perroni a dezvăluit că, în calitate de iubită, este foarte dedicată: „Mi se întâmplă ca atunci când mă împărtășesc din punct de vedere emoțional, să am multă inimă și să mă dăruiesc'.

 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare