; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

143172873_324495508895190_2269818692463043269_n

Despărțire șoc! Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman nu mai formează un cuplu

01 February 2021

Săptămâna începe cu vești neașteptate! Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat că se despart după 9 ani de relație. 

Deși multă lume se aștepta să aibă loc o nuntă, tinerii actori au postat pe Instagram un filmuleț în care anunță că au decis să pună punct relației. 

Cei doi au precizat că vor rămâne în continuare prieteni și au avut chiar puterea de a face glume pe subiect.

„Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit', a spus Vlad Gherman într-un video realizat alături de fosta lui parteneră.

 

„Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni’, a transmis și Cristina Ciobănașu.

Decizia s-a luat greu.Însă Cris și Vlad au mărturisit că au încercat să reconsidere toate aspectele care erau bune și care dăunau relației înainte de a se hotărî. 

„O să ne avem spatele unul celuilalt. Este greu, într-adevăr. De trei săptămâni plângem într-una, am perpelit decizia aceasta pe toate părțile și am ajuns la concluzia că este cel mai corect lucru pe care îl putem face pentru noi ca indivizi.

Ce trebuie să înțelegeți este că 2020 și-a lăsat amprenta și asupra relației noastre. Am avut foarte mult timp la dispoziție în care am stat împreună și nu am mai lucrat foarte mult. Am avut timp să discutăm și ne-am dat seama că suntem foarte diferiți, că ne dorim lucruri diferite și că ne aflăm în puncte diferite ale evoluției noastre.

Ce-am arătat până acum, ce am lăsat să se vadă, ce am postat a fost 100% real și sincer și toate momentele pe care le-am trăit în cei nouă ani au fost extrem de frumoase. Au fost nouă ani în care am trăit, probabil, cât alții trăiesc într-o viață, doar că, așa cum este în viață, am avut și momente grele pe care am preferat să le ținem pentru noi și am lăsat să se vadă doar părțile fericite și multă iubire.

Eu (n.r. – Cristina) am fost cea care am inițiat discuția. Eu (n.r. – Vlad) nu aș fi avut curaj să inițiez această discuție chiar dacă știam că ajunsesem să nu mai funcționăm’, au mai spus cei doi.

 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Cristina Ciobanasu (@cristinaciobanasu_oficial)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare