; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Image

Despărțire neașteptată la Hollywood! Ben Affleck și Ana de Armas nu mai sunt împreună

19 January 2021

După aproape un an de relație Ben Affleck și Ana de Armas au decis să se despartă prin intermediul tehnologiei, anunță publicația People.

Deși totul părea că este bine între cei doi, ba chiar în timpul carantinei Ana de Armas și-a pus casa spre vânzare și s-a mutat alături de Ben, se pare că actorii au decis de comun acord să pună punct relației. 

O sursă a declarat pentru People că cei doi au luat această hotărâre la telefon, iar dorința de a nu mai forma un cuplu a fost reciprocă:

„Ben nu mai formează un cuplu cu Ana', a declarat sursa. „S-au despărțit. Relația lor a fost complicată. Ana nu dorea să locuiască în Los Angeles și, evident, Ben trebuie să o facă, deoarece copiii săi locuiesc în Los Angeles. Dorința de a pune punct a fost reciprocă și este ceva complet amiabil', adaugă o altă sursă.

Chiar dacă au pus punct, respectul rămâne:

„Sunt în diferite momente din viața lor; acolo există o profundă dragoste și respect. Ben continuă să-și dorească să lucreze asupra propriei persoane. Are trei locuri de muncă aliniate și este un tată prezent și pe care copiii se pot baza. Amândoi sunt mulțumiți de locul în care se află viețile lor.”

Se pare totuși că se poate chiar și la Hollywood ca un fost cuplu să rămână în bune relații:

„Au purtat numeroase discuții despre viitorul lor și au decis de comun acord să se despartă. Însă prietenia lor nu s-a încheiat. Cei doi vorbesc frecvent', spune o altă sursă pentru PEOPLE.

 
 
Ana și Ben Affleck au fost surprinși de paparazzi în luna martie 2020, tot atunci au apărut și primele zvonuri legate de o posibilă relație romantică între cei doi. Ulterior cei doi au fost în vacanță împreună în Cuba și Costa Rica. Ana i-a cunoscut copiii lui Ben, ba chiar au fost și în vacanță împreună, iar de curând cei doi s-au mutat împreună. 

 

Gestul care ar putea confirma zvonurile

 

În urma știrilor despre despărțirea lui Affleck cu Ana de Armas luni, un gest al actorului pare să confirme zvonurile apărute în presa internațională.

În fotografiile obținute luni de Daily Mail, același decupaj în mărime naturală a fost văzut aruncat într-un coș de gunoi mare în afara casei lui Affleck. Au fost nevoie de doi oameni pentru a înghesui decupajul în coșul de gunoi. 

Statuia cu care copiii actorului se jucau vara trecută, o surprinde pe Ana de Armas cu un zâmbet larg.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare