; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Edith Gonzalez (7)

FOTO. Deşi este bolnavă, actriţa Edith Gonzalez se întoarce la muncă

11 April 2017

Edith Gonzalez (pe care o ştiţi din telenovele de succes precum „Inimă sălbatică', „Salome' sau „Doña Bárbara') se simte mai bine în urma şedinţelor de chimioterapie. Aşa că a decis să revină pe scena teatrului.

Actriţa a refuzat oferta producătorului Juan Osorio de a apărea în muzicalul Aventurera', pentru că ar fi trebuit să depună mult efort, însă a acceptat să joace într-o piesă dramatică, cu doar două personaje, colegul ei de scenă fiind actorul Luis Felipe Tovar.

Personajul meu este foarte drăguţ, sunt foarte încântată şi emoţionată. Voi interpreta o femeie ale cărei calităţi, dar şi defecte, sunt căldura sufletească şi inocenţa', a spus ea citată de univision.com, fără să dezvăluie, însă, numele spectacolului.

Înainte de a începe să joace în această piesa, care va avea premiera în Mexic, în luna mai, Edith (52 de ani) s-a relaxat, alături de prieteni, în Buenos Aires, Argentina. Pe Instagram, ea a urcat şi câteva poze din frumoasa ei vacanţă.

 Vezi galeria foto >

Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer de col uterin în toamna trecută. Actriţa a trecut printr-o histerectomie (extirparea uterului) şi a urmat şedinţe de chimioterapie, în urma cărora a slăbit considerabil.

CITEȘTE ȘI:

FOTO. Edith Gonzalez încearcă să uite de boală în Cuba. Ce sfaturi le dă fanilor

FOTO: Cum a sărbătorit Edith Gonzalez şase ani de căsnicie

Video: Edith Gonzalez s-a făcut şoferiţă de tir

Edith Gonzalez a suferit o intervenţie chirurgicală

Edith Gonzalez nu vrea să se dezbrace pe platouri

Edith Gonzalez şi soţul ei au fost atacaţi într-un magazin

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare