; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serban

Deși era poreclit Hienă, Şerban Copoţ este o şopârlă…

22 September 2015

Cunoscut pentru cariera sa muzicală, în care timp de foarte mulţi ani a activat sub pseudonimul de Hienă în trupa Animal X, Şerban Copoţ devine din 2 octombrie o şopârlă exclusiv în animaţia ,,Blinky Bill: Koala cel poznaş', odată cu premiera filmului în cinematografe.

Serban

,,Visez de foarte mult timp să îmi împrumut vocea unui film animat, aşa că pot spune că mi s-a împlinit o dorinţă odată cu lansarea lui ,,Blinky Bill'. Personajul pe care îl interpretez eu, Jacko, este o şopârlă trăsnită, pentru care am avut foarte mult de lucrat cu vocea şi a fost nevoie să reproduc tot felul de maimuţăreli, la care eu mă pricep în general'.

BI-2013-005080

Jacko este o şopârlă australiană cu guler căreia îi place la nebunie să se distreze, motiv pentru care este şi un reputat comediant. Celebru pentru viteza cu care vorbeşte, Jacko trăieşte pe o stâncă în pustietate. Naiv din fire, el îşi doreşte cu disperare să-şi facă prieteni, iar visul său va deveni realitate în momentul în care îi vor veni în ajutor Blinky şi Nutsy.

BI-2013-005358

Urmăriţi neîncetat de o pisică sălbatică răzbunătoare, cei trei curajoşi amici trebuie să înveţe să se ajute reciproc pentru a supravieţui prin ţinuturile necunoscute ale Australiei şi să îl găsească pe tatăl lui Blinky.

BI-2015-000178

Alături de Virgil Ianţu şi Dana Rogoz, Şerban Copoţ face parte din distribuţia impresionantă a animaţiei ,,Blinky Bill: Koala cel poznaş', care va avea premiera în cinematografele din România pe 2 octombrie, fiind distribuită de Freeman Entertainment.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare