; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bones

Deschanel şi Boreanaz („Cititorii de oase”) au dat în judecată 20th Century Fox

02 December 2015

Actorii Emily Deschanel şi David Boreanaz au depus o plângere împotriva 20th Century Fox TV, Fox Broadcasting şi a companiilor afiliate, care fac bani buni de pe urma difuzării serialului „Cititorii de oase', scrie nydailynews.com.

Emily Deschanel und David Boreanaz bei der Filmpräsentation von BONES beim PaleyFest im Saban Theatre in Beverly Hills / 080312 *** PaleyFest 2012 - "Bones" at the Saban Theatre on March 8, 2012 in Beverly Hills, California***

Plângerea se alătură celor depuse de producătorul executiv Kathleen Reichs şi producătorul Barry Josephson – toţi se plâng că au pierdut milioane de dolari, din cauza studioului 20th Century Fox, care nu le-a dat toţi banii care li se cuvin prin contract. Deschanel, Boreanaz şi Reichs spun că, în 2008 şi 2009, Fox le-a spus că au un deficit de 70 de milioane, respectiv 80 de milioane de dolari, înainte de a-i pune să semneze contractele pentru a primi o cotă-parte din profitul serialului. Aceştia se întreabă – dacă Fox avea pierderi atât de mari – cum se face că serialul continua cu noi sezoane, pe post? Şi cer un proces cu juraţi şi daune materiale considerabile. 20th Century Fox TV nu a comentat plângerea penală.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare