; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

SEB_3345a

„Descendenții” 2: Actorul Thomas Doherty ne-a răspuns la întrebări la București

15 September 2017

Sâmbătă 16 septembrie, de la ora 11.30, Disney Channel difuzează în premieră „Descendenții 2', continuând aventurile copiilor eroilor malefici din filmele Disney. Thomas Doherty, unul dintre actorii care se alătură distribuției filmului, s-a aflat la București, iar TVmania a stat de vorbă cu el.

 

În „Descendenții 2', unul dintre copiii răi este Harry, fiul Căpitanului Hook din „Peter Pan'. În acest rol a fost distribuit actorul scoțian Thomas Doherty, pe care îl cunoaștem deja din serialul Disney „The Lodge', difuzat în România în primăvara acestui an și în care el îl juca pe Sean.

În august, Thomas Doherty s-a aflat pentru câteva zile în România, pentru un proiect cinematografic turnat în studiourile Castel Film și regizat de Michael Damian (cunoscut la noi pentru rolul Danny Romallotti din serialul „Tânăr și neliniștit'), iar noi am profitat de ocazie pentru a-i lua un interviu.

 

Ce faci în România, Thomas? Ești prima oară aici?

Sunt pentru prima oară în România, filmez pentru „High Strung: Free Dance', povestea unei balerine și a unui pianist. Eu joc rolul coregrafului. Am filmat la Opera Română, care mi s-a părut uluitoare. De altfel, Bucureștiul este surprinzător. E un mix între Paris și Rusia. Mi-a plăcut aici!

Care au fost reacțiile fanilor după „The Lodge'?

Am avut un feedback foarte bun. Acum aștept să mă întorc la Belfast să filmăm pentru sezonul 3.

Spune-ne câte ceva despre personajul tău din „Descendenții' 2.

Harry este un personaj interesant, încântător, amuzant, dinamic. Îmbină multe trăsături, este o personalitate imprevizibilă. Vreau să spun două vorbe și despre costumul purtat de Harry. E aboslut incredibil. Am vorbit cu Kara Saun (n.a. costume designer-ul) și mi-a povestit cum l-a realizat, în ore și ore de muncă. L-a trecut inclusiv prin foc, la propriu, pentru mai multă autenticitate.

E mai palpitant să fii „băiat rău'?

Fără discuție! E foarte interesant să explorezi această fațetă a personalității umane, dar în acealași timp este și foarte obositor. Ca personaj pozitiv, toată lumea te iubește, în schimb muncești mai mult ca să fii credibil ca personaj negativ. Nu știu cum reușesc unii oameni să fie așa în realitate.

După „The Lodge', unde ai avut primul rol principal din carieră, „Descendenții 2' și filmul la care lucrezi în România, te simți mai încrezător în abilitățile tale de actor?

Pe zi ce trece capăt mai multă încredere. Mă ajută enorm faptul că ador să joc, dar, ca în orice altă meserie, experiența e hotărâtoare. Mie fiecare proiect în care apar îmi provoacă o bucurie imensă. În plus, călătoresc mult, în locuri în care nu visam să ajung vreodată. Iau lucrurile ușor, fiindcă nu sunt disperat să ajung celebru.

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare