; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Johnny Depp şi Amber Heard s-au despărţit

20 January 2013

Johnny Depp e în depresie după ce iubita lui din ultimele şapte luni, Amber Heard, l-a părăsit, scrie contactmusic.com.

“Nu a mai fost de mult timp atât de deprimat. Era îndrăgostit până peste cap de Amber. Însă, atunci când părea că şi ea începe să îi răspundă la sentimente, relaţia lor s-a răcit. Păreau fericiţi şi vorbeau despre căsătorie şi copii. Dar Amber s-a săturat repede de capriciile lui”, a declarat o sursă citată de publicaţia The Sun.

Amber a plecat în vacanţă la Paris, cu o femeie

Potrivit tabloidului, Amber a vrut să scape de Johnny şi de stările lui contradictorii. Imediat după despărţire, ea ar fi plecat în vacanţă la Paris cu Marie de Villepin, fiica fostului premier francez.

Zvonurile despre noua relaţie a actorului din “Piraţii din Caraibe” au început în luna iunie a anului trecut, la scurtă vreme după ce Depp s-a despărţit de Vanessa Paradis.

Johnny (49) şi Amber (26) s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului “The Rum Diary”, iar relaţia lor a durat până de curând. Deşi Depp ar fi făcut mai multe încercări să îi reintre în graţii, acestea nu au avut rezultat.

Johnny Depp şi Vaness Paradis – care au împreună doi copii: Lily Rose, de 13 ani, şi Jack, în vârstă de 10 ani – s-au despărţit în iunie 2012, după 14 ani de mariaj şi la finalul mai multor luni de speculaţii cu privire la destrămarea relaţiei lor.

Vara trecută, Johnny Depp şi partenera sa, Vanessa Paradis, au decis s-o ia pe drumuri separate. Relaţia lor dura de 14 ani, o eternitate după standardele de la Hollywood.

Primele zvonuri despre destrămarea cuplului au apărut la începutul anului.

Johnny Depp a fost acuzat că a înşelat-o pe Vanessa Paradis cu două actriţe, Eva Green (31 de ani) şi Ashley Olsen (26 de ani).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare