; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Denzel Washington: „Oscarurile mele au influenţat alte nominalizări de culoare”

13 February 2012

Actorul Denzel Washington (57 de ani) a explicat – pentru „The Observer' – că faptul că a câştigat deja două Oscaruri (pentru „Glory' şi „Zi de instrucţie') a influenţat deciziile Academiei de Film privind nominalizarea actorilor de culoare:

„Poate a atras atenţia juriului spre ceea ce fac anumiţi actori de culoare. Ce a făcut Jamie Foxx în «Ray» a fost fenomenal, nu se poate nega asta. Cred că faptul că Forest (Whitaker) a câştigat a fost o supriză mai mare. Poate faptul că eu câştigasem cu câţiva ani înainte i-a făcut pe membrii juriului să spună «Ia uitaţi-vă la Jamie Foxx», ceea ce n-ar fi făcut înainte. Nu ştiu. Poate'.

Actorul mai spune că nu îi plac niciodată scenariile pe care le primeşte, pentru posibile proiecte.

„De nouă ori din nouă nu-mi place scenariul. Şi sunt un monstru al logicii. Dacă lucrurile nu au logică, trebuie să le înţeleg şi să înţeleg întregul proces', a explicat acesta.

Actorul, al cărui cel mai recent rol este cel din thrillerul „Casa conspirativă' (care intră în cinematografele româneşti pe 17 februarie), nu acceptă să joacă în nici un film până nu umblă la scenariu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare