; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Denzel Washington îşi înşală soţia?

11 July 2013

Cunoscut pentru relaţia longevivă cu soţia lui, Pauletta (62 de ani), actorul Denzel Washington (58 de ani) ar ascunde un secret, scrie radaronline.com.

Site-ul menţionează că mai multe publicaţii au primit oferta de a cumpăra patru poze în care actorul sărută altă femeie, a cărei identitate nu a fost stabilită, iar autenticitatea imaginilor nu a putut fi verificată.

Nu este prima dată când Washington este acuzat de o aventură: în 2003, se zvonea că s-a iubit cu Sanaa Latham (cu care a jucat în filmul „Contratimp'), dar aceasta a negat relaţia. Cum ar fi făcut acum şi actorul, scrie revista „Star':

„Denzel a scăpat mereu cu vorbe dulci din situaţii de genul acesta. Soţia lui l-a luat la întrebări, dar a negat din nou că ar fi făcut ceva greşit', a povestit o sursă apropiată.

Recent, Pauletta a vorbit în revista „Ebony' despre relaţia cu actorul cunoscut pentru cât de mult ţine la viaţa lui privată: „Trăiesc cu el. Văd părţile proaste. Văd părţile triste. Îi văd toate faţetele. Stabilitatea îi este dată de faptul că îi sunt soţie şi ştie asta. Asta îi dă putere, indiferent de cum se poartă', a povestit Pauletta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare