; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dennis Quaid dă în judecată o companie de medicamente

26 May 2010

Dennis QuaidActorul Dennis Quaid (56 de ani) a pus la punct detaliile pentru un proces de neglijenţă pe care are de gând să îl intenteze companiei medicale „Baxter Healthcare', scrie dailyexpress.co.uk.

Quaid susţine că aceasta este parţial responsabilă de doza potenţial letală de medicamente pe care au primit-o la spitalul Cedars-Sinai gemenii lui, Zoe şi Thomas, în 2007.

„Baxter Healthcare' produce medicamentul Heparin, care le-a fost dat bebeluşilor care aveau atunci doar două săptămâni. Zoe şi Thomas, copii lui Quaid şi ai soţiei lui, Kimberly Buffington, au primit 10.000 de unităţi în loc de 10, iar acum actorul susţine că „gemenii pot fi afectaţi permanent' şi „probabil că vor suferi complicaţii serioase în viitor'.

Documentele legale din proces susţin şi că etichetele acestui medicament nu sunt bine făcute, iar Quaid cere daune materiale şi doreşte ca „Baxter Healthcare' să instituie un cont bancar menit să acopere cheltuielile medicale ale copiilor lui.

Acum doi ani, actorul şi soţia lui au primit 750.000 de dolari de la spitalul  Cedars-Sinai din Los Angeles. Acesta nu e primul proces intentat de actor companiei care produce medicamentul în cauză, dar anterior cazul a fost respins.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare