; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dennis Hopper vrea să divorţeze

01 February 2010

Dennis Hopper suferă de cancer în fază terminală.

Actorul Dennis Hopper (73 de ani), care suferă de cancer în fază terminală, speră să divorţeze cât mai repede de soţia sa, Victoria Duffy (41 de ani), pentru ca aceasta să primească doar un sfert din avere.

Potrivit tabloidului american New York Post', Hopper, care are mai puţin de o lună de trăit, e hotărât să nu moară înainte de a bloca drepturile partenerei sale din ultimii 14 ani la toată moştenirea.

Vedeta din Easy Rider' (1969) şi Catifeaua albastră' (1986) a înaintat actele de divorţ la scurt timp după ce a fost informat despre extinderea cancerului de la prostată la oase.

Şocanta situaţie a fost pusă de prietenii actorului pe seama lăcomiei' nevestei acestuia. Un apropiat, citat de NY Post', declara: Dennis mi-a zis: «Am muncit atât de mult ca să îi dau Victoriei tot ce îşi dorea, dar nu am făcut decât să-i alimentez apetitul pentru din ce în ce mai mult lux»'.

Aceeaşi sursă a dezvăluit că actorul e furios pentru că Victoria încearcă să rămână cu toată averea sa, deşi Hopper i-a dat deja un conac, diferite opere de artă şi o garderobă de rochii haute-couture.

Vrea doar copiii şi prietenii alături

Hopper încearcă, deci, să supravieţuiască până la finalizarea divorţului de Duffy. Momentan, el se află la un spital din zona oraşului Los Angeles, înconjurat de copiii săi şi de prieteni, dar nu şi de soţie.

În acelaşi timp, Duffy a fost văzută discutând cu un bărbat la sfârşitul săptămânii trecute, în faţa casei ei din Hollywood. Conform mai multor surse din SUA, acesta era un membru al echipei sale de avocaţi.

Ruptura dintre actor şi soţia sa a fost explicată de primul şi într-un comunicat de presă, făcut public zilele trecute. Îi doresc Victoriei tot ce e mai bun, dar vreau să petrec aceste dificile zile înconjurat doar de copii şi prieteni apropiaţi'.

Purtătorul de cuvânt al lui Hopper, Alex Hitz, a confirmat răcirea relaţiilor: Au avut probleme, iar el îşi doreşte doar linişte şi pace'. Divorţul, în condiţiile descrise mai sus, ar împiedica-o pe Victoria să conteste în instanţă testamentul actorului.

E cu adevărat o tragedie'

În ce o priveşte pe Victoria Duffy şi apropiaţii săi, teoria comună e că Hopper se află sub efectul puternicei medicaţii prescrise în caz de cancer şi nu poate lua decizii-cheie în aceste momente.

E cu adevărat o tragedie', a declarat un apropiat al lui Duffy, citat de NY Post. Din păcate, totul e despre bani şi despre cine moşteneşte şi ce. E doar despre a o scoate pe Victoria din testament, nici mai mult, nici mai puţin'.

Asociaţii lui Hopper susţin, în schimb, că acesta nu are niciun fel de probleme mentale.

Au un copil de şase ani

Deşi sunt căsătoriţi de 14 ani, cei doi sunt împreună de 18, şi au împreună o fetiţă de şase ani, pe nume Galen. Actorul mai are trei urmaşi adulţi, pe Marin, Henry şi Ruthiana. Prima sa soţie, Brooke Hayward, mama lui Marin, e deja alături de actor, potrivit unor surse.

Cunoscuţii cuplului Hopper – Duffy au povestit deja cum mariajul celor doi a fost unul tumultuos în ultimii ani. Ruptura a fost adâncită atunci când Victoria a luat-o pe Galen şi a dispărut pentru două săptămâni, deşi ar fi trebuit să-l viziteze pe soţul său la filmările pentru serialul Crash'.

Fiica l-a convins să divorţeze

Potrivit unor dezvăluiri publicate în presa americană în ultimele zile, fiica cea mai mare a lui Hopper, Marin, e cea care l-a convins pe acesta să divorţeze, în timpul şedinţelor de chimioterapie din această lună.

O sursă, citată de site-ul www.huffingtonpost.com a spus că: E oribil. Dennis era acasă, Victoria şi Galen erau alături de el, iar Marin îl ridică pe tatăl său din pat şi îl târăşte la avocaţii de divorţ'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare