; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dennis Hopper îşi acuză nevasta de furt

25 March 2010

Scandalul dintre actorul Dennis Hopper şi soţia lui, actriţa Victoria Duffy, de care acesta vrea să divorţeze, în ciuda faptului că este bolnav de cancer în fază terminală, ia amploare.

Starul de 74 de ani o acuză pe cea de-a cincea nevastă că „i-a furat din casă, în perioada în care era foarte bolnav, opere de artă foarte valoroase' pe care le-a dus într-un loc numai de ea ştiut. „PageSix.com' scrie că actorul a făcut o plângere în justiţie, prin care îşi cere bunurile înapoi – un autoportret semnat de un artist celebru şi alte două sculpturi, estimate, în total, la 1.5 milioane de dolari.

Scandalul casnic prin care trece actorul din pelicule precum „Crash' sau „Elegie' îi umbreşte acestuia bucuria de a fi primi, vineri, o stea pe celebrul bulevard hollywoodian Walk of Fame, aceasta fiind considerată ultima apariţie publică a starului

Hopper a luat prin surprindere pe toată lumea când a intentat acţiune de divorţ, el fiind dispus să îi ofere ultimei soţii, cu care este căsătorit din 1996 şi cu care are o fată, doar 5.000 de dolari pe lună pensie, motivând că nu are mai mult. De asemenea, în actele înaintate de avocatul său, se precizează că actorul este prea bolnav pentru a ajunge să depună mărturie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare